Nino, Ciwi & Wira virrpanna !!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


Bengtsfors

I måndags kväll fick jag för mig att ta hundarna, packa bilen och göra en road trip upp till mina föräldrar i bengtsfors.
Jag packade allt på under 5 minuter och var helt säker på att jag hade glömt minst hälften..
Vi kom upp strax före tio på kvällen, tog en öl, snackade lite skit och gick kvällspromenaden i bäckmörker ... Sen var det dags att sova..
På tisdan så skulle jag bege mig upp till Torsby- till Ciwis underbara uppfödare, Ingela. Men det blev ändrade planer så vi möttes vid Karlstads djursjukhus i stället. Hennes lilla pulivalp Sigrid hade brutit benet på söndagskvällen å gipset satt inte bra. Så vi tjötade lite och medans de va hos veterinären så tog jag, Nino å Ciwi en skogspromenad med allt vad det innebär...fästingar, leriga diken, morrande åt konstiga stenar och självklart massa massa bus!
Sen packade vi in hundarna i bilarna och åkte till Mc Donalds och käkade. Jag ville mata dom sööööta små gullegulliga gråsparvarna, men det satte Ingela stopp för *asg*
Sen var det dags att åka tillbaks till bengtsfors. mötet var kort, men gott ;)
Tycker om Ingela så mycket och tror det är svårt att få en bättre uppfödare än henne..(Nino´s uppfödare- Marianne, Christina med Harry och Eva med Kennel Kings & Queens är lika bra i och för sig... Ni är guld värda allihop!!!)

Jag ska upp till Kil å kolla på MH första oktober så vi får träffas mer då :)

När vi kom "hem" igen så gick vi ut i stora vida skogen och plockade en del kantareller. och på hemvägen så blev Nino kär i 11 kossor.
Han gick in i kohagen å vägrade gå därifrån. Kossorna var så söta och gillade honom lika mycket som han gillade dem. Dom stog runt omkring honom och slickade han så hela pälsen blev alldeles slabbig. Nino njöt i fulla drag. Han vägrade gå därifrån och låg å tjötade med kossorna som bara en cairn kan göra...och svansen gick som en propeller :)

Efter det så hände det inte så mycket mer, vi sov och sen när det ljusnade gick vi upp och gjorde oss i ordning för att åka hem till götet igen.
Det gick kanon att köra hen, fort som sa*tan gick det!!
Än är det liv i gamla skruttibangbang trots blankslitna däck, trasiga lampor, varningslampor som lyser i tid och otid, den drar åt vänster och sist men inte minst så funkar inte bromsarna! Men hem kom vi..
Och i helgen ska vi åka X-antal mil till Briardspecialen- får se hur länge bilen håller samman.

Imorgon ska vi träffas på Lerums BHK kl 11.00 för lite träning och tjöt. Ska bli kul och se hur mina galningar reagerar när det e allvar i vardagen igen, nu har vi slappat lite ett par dagar, men det kan behövas det oxå ibland =)

jooo, en sak till gjorde vi när vi var uppe i Bengtsfors...plockade fästingar till förbannelse !!!
Nino hade 6 styckna som kröp runt i hans ansikte medans Ciwi´n hade 28 snuskiga små kryp!. Tänk 28 st äckel-fästingar bara på hjässan !!!
Mamma höll på att spy men hon fick så snällt sitta där med ficklampan och lysa så jag skulle få bort alla.

Nä, nu ska vi sova- jag har kört 62 mil på ett par dagar och är helt slut i hela kroppen.
God Natt världen !
31 Augusti 2006  | Allt å lite till... | 1 kommentar
hej...Va glad jag blev...inte illa att ingå i GULDLIGAN!!! Stor Kram

Webbplats: http://www.brismene.nu
Skrivet av christina den 1 September 2006 09:00
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & carolina ...                                             Skaffa en gratis hemsida