Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Två dagar kvar...

Packningen inför flytten närmar sig sluttampen. Nu är det bara badrummet kvar samt lite "småplock". Ett och annat skåp här, en låda där och sen är det klart!

Nästa projekt blir att ställa alla kartonger så man kan ta sig fram ordentligt. Som det är nu får man kryssa fram mellan travar av lådor. Inbrottstjuvar beware! Vi har fällor överallt!!!!!!

Idag har jag varit på studiebesök. Infon vi fick innan var följande. Kl 9.15 ska ni infinna er på Glashus Ett i Hammarby Sjöstad. Vi slutar ca 16.30. Jaha...det var ju bara att pallra sig dit via Gullmars och tvärbanan. Möttes av flera lika förvirrade kamrater.

Dagen började med en intressant (jo faktiskt!) föreläsning om miljöanpassade lösningar i H.S. Vissa grejer var faktiskt riktigt coola och andra mest smarta. Därefter visade det sig att vi skulle åka buss genom ett gäng förorter. Först ett gäng söderförorter; Järla sjö, nacka, Årsta, Enskede osv...sedan över Tranebergsbron; Alvik-Olofslund-Nockeby-BROMMA-Vällingby-miljonprojekten-Sundbyberg-Solna. Resan fortsatte vidare in till stan, men jag klev av i Solna C.

Det vart faktiskt ganska intressant. Guidade min vän A-L genom Brommakvarteren där man lubbat omkring som knodd. Åkte förbi min högstadieskola som ser exakt likadan ut idag som den gjorde för 15 år sen...är det bra eller dåligt?

Efter detta kom jag hem till taikonlägret där man får skutta in över kartongerna. Var en duktig flicka och sorterade bokhyllan i A:s rum. Blev tillslut en sopsäck med rot. Men då har jag kastat mycket som jag i vanliga fall kanske hade sparat...men men inte sörja över det.

I morgon ska jag till IKEA med L&L samt till Kista för sushilunch. jumjum!

P&K

Nya flyttbilder finns att beskåda i albumet!
6 Mars 2007  | Mars | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida