Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


OFEST,

jag har inte supit på flera år och dar, (en månad) fast jag har inte nån lust heller så det spelar ju ingen roll. I helgen har jag mest lodat och sovit. På lördag morgon gick jag upp tönttidigt (07.30) för Karin skulle ner till Skåne så jag skulle ge hästarna mat och släppa ut dem i hagen. Humlan är attans svår att hämta i hagen så jag tänkte att jag skulle rida henne på en gång.
Jag red iväg kl 9, inställd på en långtur. Yes, vi var ända bort i Vreten, BAH vilken håla. Det blåste som fan där och vi hade motvind i flera km. Humlan var jätteduktig och det var mysigt. Vi kom tillbaka till stallet 11.31. Jag släppte ut hesten i hagen och hämtade en ny. LILLE HAMLET, han var duktig gris och gick jättesött i form, typ. När jag kom tillbaka mockade jag alla boxar och åkte hem.

på kvällen kollade jag på melodifestivalen med min mor, far och toentJakob. Det var ganska spännande. I söndags minns jag inte ens vad jag gjorde. På måndan skuttade jag pålle på ridskolan. Det var ganska kul och det kändes jättebra i början och i rätt tempo men sen blev det PANNKAKA av allt i slutet.

TISDAG; Skolan var äckligt långsam och jag somnade på nån lektion. Jag träffade Emil första gången på två månader eller något, det var jättekul. Han hade fått ganska långt hår också :D sött.

Bussen var långsam, kom hem vid halvfem. Stack till stallet 16.40 hämtade busHumlan som skruttade och vägrade bli hämtad, Karin kom till undsättning. Red iväg en minut tidigare än planerat. REKORD! Träffade Åsa på vägen hon tyckte jag var ovanligt tystlåten. Jag fick hjälpa Uno att plocka fram hinder och hinderstöd det var jobbigt. Sen red jag fram lite till. Vi hoppade svinrygg (knäpphinder) och Humlan hoppade jätte högt över. Fast Uno petade lite på henne med pisken så hon vart rädd för honom resten av kvällen det var lite småproblematiskt när han stod brevid det hinder man skulle hoppa och Humlan ville springa åt ett helt annat håll för att slippa Uno och petpinnen. Hon hoppade jäklans snyggt annars, speciellt i början när hon fortfarande var pigg och glad. Jag tror hon har lite svårt att koncentrera sig när det kommer in nya hästar i ridhuset samtidigt som vi ska hoppa, hon blir virrig kollar åt olika håll och saktar ner så blir det skräp av det. Men BUMMEL kan hoppa hon, bara hon vill.


Jag har inget vettigare att skriva om än ponnysarna, det är det roligaste för tillfället.


Och förresten, jag är gift. :OBILD; Heidi


13 Mars 2007  | Mjäk | 2 kommentarer
hästar är söta. jag borde slänga mig upp på en innan det gått ett år sen jag slutade med hästeriet.

Webbplats: http://nogg.se/frank
Skrivet av ellen den 16 Mars 2007 17:19
är du gift? med rosa brudklänning? AAAW, jag visste väl det :D:D:D:D SNUTTEPLUTTEGULLIGT

Webbplats: http://nogg.se/majaaa
Skrivet av maja den 14 Mars 2007 12:20
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida