Kan en nyckelpiga, kan jag
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Vårkänslorna spirar i kroppen på mig !

Yo alla diggare ;D Igår skrev jag tyvärr inget, jag var på Robinson och rockade loss med Lina :D Det var rikigt skojj, den första som kom fram till mig var Eva, wow! Den gulliga lilla plutte snuttan! Hihi, Linas gamla fadderbarn Moa sprang fram och kramade Lina, hon pekade påmig och sa: Hon är dum, du retade mig... Du tog min mössa! jag tänkte efter och då kom jag ihåg att jag hade skojjat lite med henne, skojjat alltså! hihi, vilka minnen va!

Träffade på Anna, den gamla läraren... snicksnackade lite med henne, superskoj :D Till mellis var det scones med ost och bacon i, Mumsfillebaba ! På fritids satt Sandra och gjorde ett födelsedags kort till sin lillebror, jag och Lina passade på att göra kort vi med, jag gjorde ett hemligt komrt till Anna, som ej får öppnas förens magen är tom! ;D Rikigt läckert blev det! Sedan kollade jag och Lina in tavlan lärarna fick av oss när vi slutade, en tavla med alla oss på, hihi, Supernajs! Dem har gjort ganska mycket sedan jag var där.. men det var ju ett tag sedan så.

Idag var jag i skolan som vanligt. Inget speciellt hände direkt. Jag och Lovisa tog jouren eller jag hade jour egentligen men jag skulle inte vara med och bada, inte Lovisa heller så hon hjälpte mig, vilken pingla! :D Sedan satte vi oss i ett rum och checkade in läget, najs!

Nu är jag hemma ensam... ganska skönt om jag ska vara ärlig... Jag kan sjunga lite falskt utan att någon bryr sig, eftersom ingen hör ;D Hihi, men nu orkar jag inte skriva mer... men det är vårigt ute, mysigt mysigt mysigt!!! Toodiloo

Våriga Anna

 

15 Mars 2007  | Vanligheter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Berlock                                             Skaffa en gratis hemsida