Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Igår var det fest och idag köpte jag nya fiskar

För en trevlig kille som fyllde 30 glada år. Grattis säger vi till honom!!

Vi var på Järnet i Gamla stan. En ganska trevlig pub/restaurang med bra musik men inte så stor lokal. Det var ganska många som kom och det var kul att träffa alla de som man inte sett sen fotbollssäsongen tog slut i höstas.

En kille i gänget trodde jag var gravid. Men jag informerade honom om att jag bara ätit mycket mat och att det mest var Johanna som stog för gravida magar i sällskapet! Han försökte tappert rädda den pinsamma situationen vilket gick sådär...

Det blev en sen kväll och vi kom inte i säng förrän vid halv tre...

På förmiddagen idag kom Johanna hit med sina två G.D. Ivar och Iza. Vi tog en promenad i det underbara vårvädret (snöblandat regn och blåst) ned till Huvudsta ridskola för att hälsa på Lotta. Det blev en trevlig fikastund med te och goda kakor och en hel del skvaller! Men också lite planering inför det 10 års jubileum som stundar. Det är ju nämligen 10 år sedan vi tog studenten (30 april faktiskt).

Vi ska försöka anordna ett reunion med alla från vår årskurs. Lotta som är företagsam har fixat klasslistor med personnummer så vi kan få tag i allas aktuella adresser. Vi ska försöka fixa nån form av lokal och vi hoppas på att Johannas styvpappa kan fixa catering för ett förmånligt pris.

Planen är väl att festen ska vara i början av augusti så vi får sätta fart ganska omgående...det är ju tur att man inte har så mkt annat att göra just nu ;-D

Jag har köpt nya fiskar till mitt lilla lilla 10 liters akvarium. Det blev 10 neontetror, 2 molly (en fin blå hanne och tillhörande fru) och en mal. Nu står akvariet i bokhyllan i hallen. Jag ville egentligen att det skulle stå på blompelaren (Aurora oxå, så man kan sitta nära och prata med fiskarna ;-D) men man får inte alltid som man vill!

Det som saknas är belysning. Satte en läslampa där tillfälligt men med fel glödlampa vilket gav resultatet att den smalt...inte såååå bra!!! Jag har lagt in två bilder i Blandat-mappen, inte så bra bilder men ändå.

18 Mars 2007  | Mars | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida