Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Teknikens under!

Nu har vi bott här i nya lägenheten i en vecka och några dagar. En av de första grejerna vi gjorde när vi flyttade in var att boka en tvättid, dvs ikväll från kl 19. Vi var fulla av förväntan för hur tvättstugan skulle se ut (går inte att komma in i tvättstugan om man inte har den aktuella tvättiden). Vi hoppadas att den skulle vara sjysst...det var den inte! Men det var inte allt...

För att boka tvättid ska man använda sin lilla "kodnyckel" och boka med på en datoriserad tavla. Men när vi kommer ner i källaren nu på kvällen, hör och häpna, så fungerar inte det digitala bokningssystemet, alla bokade tvättider är raderade!!! Detta betyder att nån kärring "snott" tvättiden och hävdar att hon minsann bokade denna tid i tisdags och att den var ledig då...Hon hade redan lagt beslag på maskinerna så det var ju bara att vända och ta hissen upp till 7:an igen....om det blev tid över när hon var klar skulle hon komma upp och säga till. JO TJENA!

Det påstods att det hade suttit en lapp om att bokningsmaskinen var trasig i lilla hissen, men den har jag aldrig sett trots att det oftast är den hissen jag åker i.

Själva tvättstugan kan ju få en att gråta. Två maskiner (ifs bra) en torktumlare (tumlar nästan aldrig, har mest kläder som inte vill bli tumlade) och ETT litet torkskåp där inte ens EN full maskin kommer att få plats...

Så nu vet vi inte när vi får tvätta nästa gång. Funderar helt klart på att åka till gamla lägenheten och använda tvättstugan där istället. Har ju bokningsnyckel och nyckel till porten kvar!

Allt vår hyresvärd rör vid turns into SHIT!

Vill avsluta med att gratulera Hammarby Bandy till ännu ett silver! Keep up the good work ;-D
18 Mars 2007  | Mars | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida