Kan en nyckelpiga, kan jag
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Ja, jag vet att man ser kantera på bakrunden...

Idag kände jag för att byta design :D Det blev bra efter några försök, men jag är lite besviken på att man ser "kanterna" när dem visas vid sidan om varandra, jag tror ni fattar vad jag menar ;D Jag orkar i alla fall inte ändra nu :)

Idag var jag i skolan som vanligt, helt okej! hade idrott. han fick välja om man ville gå på den tidigare gympan där man skulle spela "lätt" handboll eller den senare där man skulle spela "svår" handboll, gissa vad jag valde ;D Lätt! Gjorde inga mål, jag tror att Anna och Linn försökte få bort mig lite, jag var fri flera gånger men de passade aldrig, men visst.. jag är väldigt dålig på handboll så vad ska man göra, de ville ju vinna såklart... Och jag är ingen vinnare på handboll ! ;) Det är lungt :)

Efter idrotten gjorde jag och Lina sällskap tillbaka! en liten promenad är aldrig fel :) Vi snicksnackade om lite allt mojjs! :D När vi kom tillbaka var det lunch, korv med potatismos... inte så mumsigt, men okej. Satt och åt men Anna, Maja, Lina och Jenna ! :D Lina planerade en fest, vilka som skulle bjudas osv. Lustigkurre ! Sedan jobbade jag och Jessica men våran Drugstory, det gick okej... Vi hann inte jobba så mycket, ajaj! Inte bra, inte bra!

Gick på en föreläsning, som skulle handla om steg 16-20 men den handlade tydligen om steg 2-6, lite mysko ;D

Nu sitter jag hemma, åt en semla för ett tag sedan, mumsfillebaba ;D Sofie låter mig inte logga ut henne ur msn, vilken mupp! jag kanske vill vara inne på min när jag är vi datan, blää! Men nu orkar jag inte skriva längre... Toodiloo

Bluesips Anna

20 Mars 2007  | Vanligheter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Berlock                                             Skaffa en gratis hemsida