Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


studier och åter studier

Fredagen, gårdagen och dagen har till stora delar ägnats åt "projekt jämföra ÖPar". Vår överoptimistiska lärare trodde att vi skulle få ihop mellan 15 och 20 sidor. Vi skrapade ihop 10 inklusive framsida, luftig text och ett antal bilder (!) Men nu är vi klara och behöver inte träffas förrän på torsdag eftermiddag.

Samma dag skall jag åka till min exjobbs-kommun för att presentera mig och surra med min nya handledare. Han ringde igår, MYCKET TREVLIG man! Hoppas vi kommer fram till något exeptionellt bra som jag kan presentera för min U-handledare på fredag.

Imorse fick jag larva iväg till Solna Zoo för att köpa en ny luftpump till akvariet eftersom den valde att gå sönder igår...Det var inte så lätt som jag trodde att hitta en ny pump eftersom akvariet är så litet. Men vi hittade en lösning i form av en utvändig luftpump som kopplas till ett filter i akvariet via en slang. En bra lösning förutom att det bubblar lite för mycket. Ska införskaffa ett reglage så man kan dra ner på syrebubblet lite. Fiskarna gillar det ialla fall. Hur hade jag råd med detta undrar ni??

Jo det ska jag tala om! Jag har en jättesnäll gubbe hemma som sponsrade med pengar! Pumpen och filtret gick på 200:- ganska precis. Jag tog med mig 40:- ur myntburken och införskaffade en guppyhona till. Visade sig vara en väldigt bra investering för efter en timme hade den andra honan återfått sin fina färg på stjärtfenan!

Nu finns följande fiskar i mitt 10l akvarium:
* en blå guppyhanne
* en hona med blåprickig stjärt och en med orange-svart stjärt
* ett yngel av troligen guppytyp (slank med vid första inhandlingen)
* 10 st neontetror
* en mal (minns inte vad den heter)

Är mycket nöjd med mitt inköp och tror att gubben gillar det också trots att jag vet att han inte ville ha det egentligen! Men eftersom han är världens bästa fick jag som jag ville (igen!)!! I LÖV U!!!

Gjorde ett nytt försökt att boka en tvättid vilket verkade funka....så nu ska vi visst tvätta på lördag kväll. Får väl se hur det kan urarta denna gång!
20 Mars 2007  | Mars | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida