Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Demolition lovers,

Idag har varit en dålig dag, jag började iofs sent sov till halv tio. gick till skolan hade svenska, min svenskalärare är bäst i hela världen. Sen hade vi lunch, köttfärssås och spaghetti jag åt typ lite sen mådde jag fett med illa så jag slängde skitmaten och gick till fredriksberg och vilade på soffan (soppan) det var gosigt, sen hade vi multimedia och efter typ tio min mådde jag skitilla så jag sprang och spydde, fast jag vågade inte säga till att jag ville gå hem, så jag satt där en halvtimme till för vi hade genomgång, sen gick jag. Jag minns inte att jag gick till jakob men när jag kom dit spydde jag igen. Usch! sen gick jag och sov och sov i typ fyra timmar, skönt. Jakob skulle tatuera sig så jag fick inte gosa. Jag väntade på att min morsa skulle ringa mig så jag kunde få skjuts hem för jag ville INTE åka äcklig buss. Så hon kom vid kl 19. Hon tyckte visst jag skulle stanna hemma imorgon också :/ det är inte kul. Fast mina mostrar kommer imorgon :) Idag saknade jag NINUS (Linus) och min BOEGSTAFFAN, fast han är sur på mig jämt men det är kul att slåss med honom :D Ja och sen kom vi på att Linus framtida artistnamn när han blir såndära häftig gitarrsnubbe så MÅSTE han ju bara ha "NINUS" som artistnamn, det är ju hur metall som helst. POESS,


Well, igår red jag Humlan för Uno i Grevagården. Attans vad bra det gick, det var skitkul. Det enda dåliga var att Uno stod vid första trekombinationen och Humlan är ju lite rädd för honom så hon sprang förbi. Sen flyttade han på sig och det gick skitbra resten av kvällen. DUKTIG HUMLAN <3 jag NÄSTAN hoppade på Åsa också för jag red efter henne och Humlan var så jäkla pigg och sen gick det fort och jag hann inte hålla in henne så jag krockade nästan med Carinas rumpa, Åsas häst. Fast bara nästan.

6/4 ska jag vara med på en liten clear round med Humlan 40 cm, för att testa lite, det ska bli skitkul, jag ska även hoppa Solero och den 7/4 är det dressyr med Mode, får se hur det går, åt helvete antagligen jag är ingen dressyrkvinna :)


I helgen fyller min morsa gammal tant (50) så hon ska ha fett med party och alla mina kusiner kommer och det ska bli roligt :)


BILD: I måndas lekte jag med Linus, vi tog fula kort på varandra och Linus tyckte jag såg tjock ut här :)


21 Mars 2007  | Mjäk | 1 kommentar
Tack för i måndags, Maj! Fortfarande tveksam till mitt blivande artistnamn, fast det ordnar sig säkert. BLI FRISK, KVINNA! En bra Maj är en frisk (FISK) Maj!

Webbplats: http://www.nogg.se/remembertomorrow
Skrivet av Lajnus. den 21 Mars 2007 22:08
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida