Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Varmt vårväder hela dagen, my as!

Ett par dagar har förflutit sedan sist. Vad har då hänt?

Jo, jaghar varit och träffat min nya kommunhandledare. En mycket trevlig äldre man som besitter otroligt mycket kompetens inom djurskyddsområdet. Vi hade en mkt trevlig pratstund om kommande exjobbet. Så nu känns det betydligt bättre än vad det gjorde tidigare!! Fick oxå mitt anställningskontrakt. Fick typ 2000:- mindre i lön än förväntat..men det är iallafall bättre än studielånet! Dessutom kan jag "få in en fot". Handledaren pratade om att de faktiskt skulle behöva vara tre istället för dagens 1,5 tjänster (han jobbar inte full tid). Så med lite tur så...

Miljöchefen ville dessutom att jag ska redovisa mitt arbete för miljönämnden när jag e klar.Usch, fy och blä, men visst, allt som kan vara reklam för mig ;-D

Vi redovisade projekt ÖP i fredags. Gick ok. Hade inte förberett mig så mycket men tog mig igenom min del relativt smärtfritt. Intressant var att endast ett fåtal grupper lyckades hålla sin redovisning på 10 min + 5 min frågor. En grupp blev avbrutna av en klasskompis till mig efter att de stått och malt på i över 20 minuter och inget slut verkade komma...! Iskallt gjort av henne eftersom läraren lät dem hållas!

Var hos J & M med lilla sonen W på fredagskvällen. Åt hämtmat från ett lokalt Thaihak. Snarrigt!!

Igår började jag skriva på min hemtenta som kom ut i fredags. Har i stort besvarat hälften av frågorna och ska fortsätta imorgon.

Idag åkte vi (jag och A + svärmor) iväg tiiiidigt på morgonen för att lyssna på ugglor, leta spettar och allmänt skåda i det som SMHI lovade skulle bli en kanonfin dag. Och det vart det...vid 13-tiden! Se, de glömde en liten detalj som väderprogrammen berättade om...DIMMA...jag säger bara det..VAD sysslar dom med på SMHI?? Väderleksrapporten stämmer nästan aldrig, inte ens om man kollar hur vädret ska se ut 5 timmar senare..

Vädret har alltså till stora delar idag varit svinkallt, dimmigt och allmänt jävligt rått! Och jag hade inga långfillingar på mig...Trots att det på em blev varmt så frös jag som en hund så fort jag klev in i skuggpartier..Ska ta ett bad och tina strax!
25 Mars 2007  | Mars | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida