Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


tjejkväll

Idag är första dagen på påsklovet. Jag sov till tolv!...nä skojjar bara, jag sov till halv åtta bara :-( men jag låg kvar i sängen till 10 och surfade. Som det alltid sägs på film: "Note to self": Måste installera TVn så man kan ligga å glo på morgon-TV!

Har fejat en del hemma idag, skurat i köket och badrummet och dammsugit alla gollv. Fick gäster på kvällen. Linda, Lotta och Johanna var här på lite tjejmiddag och festplanering. Vi har fastställt vad som skall göras och nån gång i mitten eller slutet av april ska vi skicka ut inbjudningar till festen. Ska bli så himla kul! Hoppas bara att det är många som kommer!

Vi satt och ljög fram till elvatiden då L & J drog sig hemåt. Lotta åkte lite tidigare. Men innan dess hann vi glo på en MASSA kort från gymnasietiden och framåt. Insåg att jag VÄLDIGT SÄLLAN blir bra eller i närheten av bra på kort. Finns så många mongokort på mig. Har aldrig tänkt på att jag är så ful på kort (och därmed inte så snygg i verkligheten heller...) Nåja, lånade i allafall 6 kort av Linda som jag vill ha kopior på, dvs kort där jag inte ser ut som ett OSPL (=oidentifierat skit på linsen).

Jag tycker att det är så jättekul att vi börjat träffas lite mer ofta nu, gamla Bergavänner och jag. L träffar eller pratar jag med hela tiden. Men Lo och J har jag inte umgåtts så jättemycket med. Men det känns så kul att vi har börjat träffas lite oftare. Min vänskapskrets är ju annars rätt limiterad!

Pratade med S på MSN och fick en nytagen bild på hennes dotter. Ljuvlig!! och hon har fått ett JÄTTEFINT namn, Embla. Vackert namn på vackert barn!

Nu ska jag gå och sova så jag är pigg när nya gäster anländer imorgon. L & A med tillhörande 2 barn kommer hit på fika imorgon em. Ska bli mycket trevligt!!
30 Mars 2007  | Mars | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida