Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Ännu en vecka.

En vecka sen man fyllde då.
Har varit sånt jäkla underbart väder nu i veckan..Mmm
Det är lixom sånt väder så man får lust att sitta på balckongen och ta ett glas vin och sola! Fan vad goett.

I måndags var jag på staden med Elin och myste lite. Var ju tvungen att gå på systemet :P hhah, nördigt jag vet, men ändå. tsss. var pirrigt det faktiskt.
Köpte en del saker för presentkortet jag hadde fått av johan och josse. Det blev ett till vitt vinställ, en stor budda, en avlång "båt" kallar jag det för som jag har sand i och två runda ljus och satt på bordet. Sen köpte jag gardinerna (Beiga till köket) (vet även inte rikigt hur det stavas) När jag var på staden med lilla Elon ringde Chefen och sa att jag skulle jobba natt 02.30 - 10.45 så det var typ bara att åka hem laga mat och sedan sova.

Efter jag jobbade åkte jag hem och åt lite innan jag skulle lägga mig.
Men jag kom på att jag har stört mig på en sak i två dagar såjag var tvungen att göra nått åt de. Och det var pappa. Han ringde inte eller nått till mig när ja fyllde år, men jag förstår heller inte varför jag hoppas när jag ändå vet att han kommer såra mig varje jävla gång!! Men ändå gör ja de. Så jag skickade ett meddelande till honom
- "Tack för att du ringde när jag fyllde år. Jag förstår inte varför jag hoppas på att du ska höra av dig varje år men åndå gör jag de och du gör mig lika besviken varje år. du är inte vard att bli kallad för min pappa och jag hoppas att du inte gör så mot mina småsyskon."

Och då fick jag ett tillbaka av de jag trodde var pappa.
"jag har heller inte blivit ihågkommen inte heller dina småsyskon som man behandlar andra blir man själv behandlad.
Då skickade jag ju ett tillbaka kommer dock inte ihåg vad ja skrev i det faktiskt.
Men efter jag skikade det så ringde det i min tele och så hade jag hunnit gå till toan och kunde inte svara, då hörde jag att de var hans kärring som hade ringt till mig och skällt ut mih och kallat mig yngklig och en massa annat.
Fan vad sur jag blev så jag ringde tillbaka och frågade vem det är som är yngklig egentligen, Han elle rjag, han vågar ju för fan inte ens ta en disskution själv.
Åhh blir så jävla pisst. Hon har inte ett djävla skit med oss att göra! När ja ser henne nångång.. fy fan!!

Iaf så fortsatte dagen, jag somnade, Mamma kom och Benny såklart =)
Dom kom med vårat tvättställ och en tavla.

På onsdagen gjorde jag inte så mkt, jag var på gymmet och tränade själv.
Gick as bra. Sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde resten av dagen :P
Vet bara att jag och Elin var på Maxi och sedan kristoffer och Fredriks träning.

På torsdagen jobbade jag 08.15 -14.15 Dagen bara flög iväg på jobbet. Det var riktigt gött. Efter jobbet mötte jag min älskling på staden för jag hade inte fått min present än så jag fick 500 så jag kunde köpa vad ja ville för ;)
Det blev Några extra ljus på Boleward (det är mitt nya inne ställe) samt glasunderlägg i bambu. Det har vi även i bordstabletter i köket och som en löpare i vardagsrummet. Jag fick tre små fina lådor att ha mitt smink och sånt i. Fick två solglasögon, Och eftersom skilen med stenarna och vattet i gick isönder har jag ju stenarna kvar så då fick jag en ny sak att ha stenarna i jätte fin, svart botten och så är den fyrkantig som jag ställt i fönstret nu =) mkt fin!
Sen kom josse oich var med oss lite. vi tog en glass. Kulglass åt vi från pralinen. Mmm.. Fan vad gottigt. Sen gick vi till mamma och hade med en glass till henne så hon oxå fick smaka. Köpte ju gardinstänger kom jag jju på med. Så på kvällen strök jag gardinerna och hängde upp dom. fint fint.

Efter allt det var de bara att gå och läga sig för jag skulle jobba natten igen 02.30-11.15. Fan vad de arbetspasset var jobbigt. Jag var så as trött efter jobbet så jag somnade med en gång. och jag hade glömt att stängt av mobilen innan jag somnade så då ringde Daphne och jag orkade inte svara jag ville ju sova. direkt efter de fick jag meddelande av Elin och dom båda ville ju samma. Att jag skulle komma ner på stade och mysa lite med dom, så det vara bara att klä på sig och sminka sig lite och gå neråt.
Mmm. vi gick till pråmen och satte oss och åt lite och solade. Fan vad gott. Så fick jag min present av Daphne, hehehe. Tre små vin flaskor :P Två stycken J.P Chenet en röd och en vit, sen var de en som hette El Coto.. hahaha, fan vad bra :P (törr humor ja vet men fan vad bra)
Efter vi hade varit på staden åkte jag och elin hem till mig och älskling.
Sen gick jag älskling och Romlin till gymet dom till deras då och jag till mitt.
träningen gick as bra. Sen gick vi hem och lagade fläskfilè och potatis kroketter. Mmm. Sen fick jag ett samtal mitt i natten. Och jag blev livrädd. Det var av josse.
Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Hon och Johan hade varit ute på fest men johan var inte så som han brukade vara. Jag fick prata med honom, han hade bara ont i magen och var ledsen och allt, så jag sprnag ner tilll honom. Har ALDRIG varit så rädd trode han var drogad. Men när ha kom dit och såg så blev allt bättre fick honom att spy lite och sånt.

Johan. Du får ALDRIG skrämma mig så. om det händer dig nått. Skulle bli så ledsen. Du är ju trottsallt min broder!

Igår jobbade älkling så jag åkte hem till Mamma och Benny och följde med på innebandy och var coath. det höll på i tre timmar typ. Sen åkte vi hem till Mamma igen. och åt lite mat och sånt. Sen fick jag med mig barbordet hem nu så vi ska sätta upp idag eller till veckan. mmm. kommer bli så bra alltingen!
Efter älklingen kom hem från jobbet gick han och jag till Broder och Josse och var där lite och sen hem igen. Tvättade igår med, Har ju ältligen fått tillbaka nyckeln till vättstugan. Säger då de, DAME vad tvätt vi hadde vi fick tvätta i två omgångar :P haha.

Idag blir de städa här hemma och lite sånt. Sen på eftermiddan blir de skutberget med Josse och älskling. Ska kolla på kära broder när han spelar fotboll.

Neee mat nu
1 April 2007  | Känslor | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linda Arnesson                                             Skaffa en gratis hemsida