Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


2 månader sen systrana splittrades

ja det var ett år sen vi hittade på den galan iden med egna hemsidorna, okej den här sidan återskapade jag för några dagar sen, min pojkvän gav mig kraft och ork för det eller mer ärligt han har alltid varit en oerhört stöd för mig under svåra tider jag har haft.jag stängde den för att minnerna gjorde såå ont efter att min kära syster gick bort Shelly eller egentligen så är vi inte riktiga systrar men skitsamma.

men hon var ialla fall skitbra på datorer och skapade den här sidan och min samanlänkade stängedes hennes så stängdes min... det var kul riktigt kul, hennes sida bestod av bergsklättring om min om mina egna noveller.
Varför jag höll mig så hemlig eller mera sagt Shelly gjorde hemlig åt mig ( jag har alltid varit dåligt på datorer hehe) för jag var så skraj att folk skulle skratta åt mig när de läste mina novell. Men nu får ni skratta eller ge kommentarer hur ni vill jag är stolt över mina verk jag har gjort.

hehe det var riktigt tokigt allt det här tycker jag på något sett men nu har jag försökt att återskapa sidan så att den nästa såg ut innan jag stängde den, för varje hörn av den här sidan finns det minnen av shelly och hennes komentarer...

men man ska inte minnas allt sorg man kände när de försvann utan även det roliga man har haft tillsammans, och det gör jag jag minns allt precis allt.

Därför har jag en bild som var hennes favorit bild ( berg suck, hon är tokig i alla sorters berg, jag ser då ingen skilland )
22 April 2007  | Minnen | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anchee Moon                                             Skaffa en gratis hemsida