Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Måndag

Ja jösses igår vare ångest 2007, och det har inte riktigt släpp idag. Huga hatar verkligen att ha ångest its realy sucks! Men så äre ibland! Jag känner att jag är less på så mkt saker som är här. Alla snackar för mkt, man får fasen nästan inte göra ett skit utan att de bli surr. Å att nån trodde det, förvånar mig mkt. Tänk inte ens den tanken igen, jag tänker inte ens den tanken. Jag vet inte men jag vill allafall inte. Det trodde jag mina vänner visste för länge sen. Jag tycker synd om alla som har så lite å göra så dom måste ägna energi till å snacka massa som dom inte ens vet. Jag menar jag bryr mig enbart om va mina kompisar tkr dom jag verkligen tkr om, skulle någon jag inte känner utrycka sig om mig så paserar det ganska snart. Men om mina kompisar tror det, då får jag fan grov ångest för näee jag vill inte ens. Jag tkr synd om mina vänner när folk snackar om dom, vafan ha folk i denhär stan inget att syssla med, fattar inte det roliga. Näee nu vill jag ha Sommar. Minder ångest mer skoj, det skulle va fan så skönt värme, värme, värme! Okej återgå till livet nu.

Helgen ha vare helt okej men ganska knasig! I fredags var jag juh nere i sundsvall hittade ett par skor bla, jättefina! När jag kommer hem upptäcker jag att ja fick 2 vänsterskor haha fyfan vilket pucko hon måste ha vare. Aja hoppas det går bra för mamma när hon ska byta dom så att jag får domdär skorna för jag gillade dom verkligen! Fredagan innehöll även att våran plasama tv som är 1år pajjade jippie fyfan va sur alla blev bildrören eller liknande säckade ihop KUL! Hoppas dom lagar den snabbt som satan! Fredagen innehöll även ett telefonsamtal som mm, ja hihi:) Japp det är så.Tror aldrig någon kan förstå vad jag känner, tror aldrig någon kan förstå varför, när jag är som ja är! Det är bara så att jag gjorde så för att jag inte orkade längre, det handlar inte om något annat! Jag tkr såå mkt om dig åå jag tänker på dig everyday. Men jag klarar mig bra på egen hand å jag mår inte dåligt, men jag känner som jag gör för dig, tror aldrig jag kommer släppa det helt. Just nu längtas jag lite, får ser hure blir med allt. Nästa fredag/lördag aa nån av dom eller båda blire utgång förhoppningsvis. Ska bli skönt som fasen att få parta loss lite!

lördag var jag innen i stan med mamma på valpkurs med lilla Roxy haha knasbollen! Det blåste som satan men det va la soligt allafall! Sen blev det fika med mormor och sedan på kvällen blev de umgås med flickorna:) Det var trevligt å roligt å galet haha;) Det va fan så roligt med bilen allafall hahahahaha;) Jeje skoj vane allafall;)


Igår hände satan inte ett skit fyfan vilken grå å tråkig dag det var alltså, fyfasen säger jag! Haha hugaligen fasen va tråkigt jag hade! Men lite nytta gjorde jag allafall, började städa ur min garderob, jisse va mkt kläder jag har där som ja inte använder, men som ja inte vill slänga för att jag tycker om dom:( haha separationsångest från kläderna haha japps helt normal ja lovar;) Det är långt ifrån klart med det men började allafall alltid nånting;)


Nu ska jag duscha göra mig iordning tvätta lite, sen blire jobb jobb jobb. fyfan va skönt:/ nix men behöver pengar så äre helt enkelt.

I hope you know!

23 April 2007  | Våren | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida