Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


Noel 1 år

Vi har firat Noels första födelsedag i helgen. Fast vi tjuvstartade redan förra helgen och firade tillsammans med barn och föräldrar från föräldragruppen. Som tur var så var det strålande väder och vi hade en skön eftermiddag med massa fika i vår trädgård. I lördags, på självaste födelsedagen, så var mormor, morfar, farmor och farfar och farbror här. Noel hade fullt upp med alla paket som skulle öppnas men fick som tur var god hjälp av storasyster som har lite mer vana och mammas hemmagjorda prinsesstårta åts med mycket god aptit!

Tänk - redan 1 år. Å ena sidan kan jag bli lite nostalgisk när jag tänker tillbaka, även om han fortfarande är bebis så känns han så stor redan! Å andra sidan är jag glad att det här första året har passerat med allt vad det innebär av sömnlöshet, amning i tid och otid, skrik i tid och otid, och lite tid över för Elna och med maken på tu man hand. Vi har visserligen haft barnvakt vi ett par tillfällen, bla när vi var på bröllop i augusti. Men då var Noel så liten och med tanke på de sprängfyllda bröst jag hade på kvällen så var det svårt att riktigt njuta av att man var barnfri. Men nu har maken dryftat nåt om barnfri kväll på fredag och det ser jag såååå mycket fram emot!! Inte minst att bara få åka in till stan och promenera längs med avenyn och få uppleva lite folkliv, uteserveringar, fint väder och att få äta en hel måltid ostört. Härligt!

Har anmält mig till vårruset som går av stapeln den 8 maj, så nu löptränas det för fullt med rundor runt Stensjön flera dagar i veckan, och det ger resultat, inte bara går det lite fortare för varje gång, jag skulle t o m kunna tänka mig att utöka min femkilometers runda snart!


24 April 2007  | Min vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna K                                             Skaffa en gratis hemsida