Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Delikata delikatess-pinnar !!!

Förvisso tycker jag förstås om när matte är hemma hos mig, men det är heller inte helt fel med arbetsdagar. Inte nog med att jag båddyguardar rott-Alma hemma hos henne under dessa dagar - det händer även att matte har med sig gotter till mig/oss efter sitt arbete!
Det hände senast nu i veckan.
Då var det 1 tant på mattes jobb som skickade med henne 3 förpackningar med gottepinnar.
Och vilka gottepinnar sen!
Åjåjåj..förutom att de är bra för bissingarna - det luktade även KORV om dessa gotter!
Värsta gottiga å delikata delikatessen med andra uff!

Har det hänt nåt annat idag? Låt se...jojavisst ja - MopsAllehandan kom med fabbo Postman idag! Bättre sent än aldrig *fnrr* och dessutom med skojsig läsning a la fabbo mILLes KrönIKa!
Själv har jag inte uffat nåt i tidningen denna gång - utan väntar istället på att få läsa om tränings-skoj som är skrivna av mopsar som tränar/tävlar i annat än vänstervarvs-danser. Så vem vet; kanske min pingla VåffelHjärta uffar nåt om sina kurser framöver? Kanske jag även får läsa om lilla Solo och hans agility i framtida MopsAllehandor? Kanske Freppe och Mozart vill uffa om sin lydnads,-och/eller spårträning? Någon annan tränings-Mops som vill uffa om vad han/hon tränar?
Jag hoppas det i alla fall!

Från det enat till det andra så vill jag uffa 1 sak om min matte *fnrr* Denna tantalona är för det mesta 1 ganska så sansad tant som ibland kanske kan uppfattas som lite tystlåten..vad vet jag. Men 1 sak vet jag å det är att hon har funderingar och åsikter om både det ena å det andra - på både gott och ont.
Men hur som helst å uffat så är detta MIN blogg och här får både matte å jag uffa om precis vad vi vill.
Och idag har både matte å jag 1 stillsam liten fundering;
- Hur pass vanligt är det på svenska rasspecialer att domaren är 1 svensk uppfödare av den ras som ska ställas ut - och på samma rasspecial har denne domare 1 alldeles egen specialklass där dennes egna uppfödda/ägda hundar ska dömas av 1 annan svensk uppfödare (av samma ras)?

Vi bara undrar helt allmänt å vänligt...


*GottepinneGnuffs* från Sture
26 April 2007  | Uff! Uff! *fnrr* | 3 kommentarer
Vill bara kommentera det här med en speciell klass för av domaren uppfödda hundar: Det är en gammal grej som förekommit till och från under årens lopp och som började när Specialen startade för 30 år sedan. När Renée Willes dömde fanns det en speciell Cobby-klass för hundar uppfödda av henne, eftersom hon ju inte kunde döma sina egenuppfödda hundar. Detta är alltså inget nytt för i år, och kanske du borde kolla upp lite hur det hela ligger till innan du yttrar dig. Vi som har varit med länge finner inget underligt alls i det här, och är lite förvånade över reaktionen faktiskt. Men som sagt om du hade brytt dig om att kolla upp lite, så kanske du haft en annan uppfattning om det hela.

Webbplats: http://kenneltootickis.blogspot.com
Skrivet av Annagreta den 11 Maj 2007 21:57
Kusin, Kusin... Vikka delikatesser du får avnjuta mitt i veckan! Jag blir riktigt avundsjuk här asså... /LOTUS

Webbplats: http://www.nogg.se/Lotus
Skrivet av Lotus den 27 April 2007 10:01
Hello! Men oj vilken snäll tant du träffat som gav dig så goa gottepinnar som du får snaska på. Nu blir jag riktigt avis skall du veta. Vi i vår koja har också fått Mops Allehanda och visst skulle det vara toppen roligt om det kom lite inlägg om träning/spår osv. Ja det tål faktikst att tänka på vid närmare eftertanke. Ha det Sture, du är bäst. Coola hälsningar Solo-the man.

Webbplats: http://www.joannasrottisar.com
Skrivet av Solo-the man med bihang. den 26 April 2007 23:22
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida