Nino, Ciwi & Wira virrpanna !!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


Tjohoo...!

Det gick jättebra på utställningen idag!
Ciwi var så duktig och matte är såå stolt över henne =)
Det var nästan som hon inte hade gjort annat än att visa sig i ringarna i hela sitt lååånga liv ;) Hon stod å sprang som en gudinna.

Det var bara en briard till som var med.
En fin svart 8 månaders tik- Tindra.
Dom var med i Tåmga-Hed på briardspecialen och slog Ciwi med hästlängder.

Hon å hennes matte (som f.ö. var jättetrevlig) bor i Lindome och dom kanske ska vara med på Handlerkursen i alfa hundcenter som är på lördag. *hoppas, hoppas*

Här kommer Ciwi´s kritik :

7mån tikvalp
trevlig,
vackert huvud, vackra ögon
välpigmenterad
bra hals & rygg
välvinklad fram & bak
valppäls
rör sig mkt bra för sin ålder

Det blev 3 rosetter idag för Ciwi´s del.
BIR, HP och BIG-3

Den som vann i gruppen var en ful schäfer- den såg hemsk ut tyckte jag, haha *elaka carro är på språng* nää, men det e inte bara för att jag ville att Ciwi skulle vinna som jag tycker det- hunden såg kuvad ut och sluttade så mycket att den gick på hasorna.
Men, men, den var väl "perfekt" i domarns ögon.. =)

Det gick även bra för lilla staff-Tindra, hon blev BIR med HP och BIG-3´a hon med- Grattis Rebecka till en fin å go hund =)

Olga, vår lilla coola Spinonekompis blev BIR med HP och BIG-4´a- Grattis till dig oxå Marita, ni kommer göra succe även i framtiden i ringarna!

Mattias kom upp en sväng till utställningen, han ville ju se hur duktig Ciwi var, och det var roligt att hon visade sig från sin bästa sida. Jag tror även att han var ganska så stolt när Ciwi var så duktig och det gick så bra för henne . .. haha..

När vi var klara i ringarna så tog jag och Rebecka med våra hundar på en promenad... det skulle vi kanske inte ha gjort, haha. eller i alla fall inte den vägen vi valde. Det var en sjö och massa rolig lera där. Ciwi´s dag blev fulländad när hon fick bara lite och när vi kom tillbaks till utställningen en stund senare så flinade folk åt oss.. och jag förstår dom. haha. hon är inte så vacker när hon är blöt...!! *lovar*
Ciwi blötte ner Nino som var tvungen att försöka torka sig i sanden, så ni kan ju gissa hur han såg ut!!!?


Jag har haft en toppendag och jag tror att mina små lortgrisar oxå tycker som jag. Det har vart massa trevligt folk å snacka med och gött väder.

Ha det gött, jag skriver mer imorgon..
17 September 2006  | Utställning | 1 kommentar
GRATTIS! Ciwi börjar växa ur "Alf-looken" nu och ser mer och mer ut som.... en briard! ;) Ja, jag har anmält mig till handlerkursen under förutsättning att löptikarna kan följa med. Så vi hoppas att vi syns då! Förresten - vilken tid var det du skjuter på torsdag - vid 18? Vi hörs av på onsdag om trimningen. //kram Marianne
Skrivet av Marianne den 17 September 2006 21:56
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & carolina ...                                             Skaffa en gratis hemsida