Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Några filosofiska fnulningar...*fnrr*

Idag är det visst dax för 1 puppebild på MOI igen *uffs*

...men liten blir större *fnrr* - och nu ska jag visst gå på kurs! Matte får liksom tillbaka 1 peng på skatten och för denna peng ska vi gå och lära oss nåt skojsigt, hon å jag!
Plats för kursen har matte bestämt, men vilken kurs jag ska gå är vi inte riktigt överens om. Uhum.
Det finns massor av kurser att välja emellan såsom tävlingslydnad, specialsök, kravinkallning, kantarellsök, kontakt&lek&relation, uppletande och - freestyledans! Det finns andra kurser på stället också, men det är dessa som matte velar emellan...Ska vi välja 1 nytto-kurs eller 1 kurs som är mest på skoj?
Detta är den Stora Filosofiska Frågan - för mattes lilla skattepeng räcker inte till alla dessa kurser.
Någon som har förslag på vilken kurs vi ska välja, tro? *fnrr*

För övrigt fnattar livet på i sin stolliga gång. Jag båddyguardar rott-Alma när matte jobbar och mellan varven så sitter jag på knorren och filosoferar över allt som är väsentligt här i livet. Fast allt är väl kanske inte så väldans väsentligt, men jag filosoferar över det ändå *fnrr*
Bl.a filosoferar jag över 1 sak och det är följande;
- Matte mailade några frågor/funderingar till 1 styrelse-tant för 1 tag sedan och detta vidarebefordrades visst till övriga tanter i denna styrelse också. Och vad händer? Jooo..plötsligt börjar telefonen plinga från somliga och i mailboxen kom 1 å annat mail.
Men asså..jag har 1 förslag till detta;
- OM nu frågor/funderingar och andra åsikter finnes till mail som kommer från enskilda medlemmar - räcker det då inte med att EN tant ur denna styrelse kontaktar den enskilde medlemmen i så fall?
Jag bara undrar i all min filosofiska enkelhet *fnrr*

*FnulFnul* från Sture
15 Maj 2007  | Uff! Uff! *fnrr* | 11 kommentarer
Prrrrrrrkrrrrrrrrr ...1 undran... Varför har styrelsemedlemmarna privata åsikter om din Mammz frågor? Om ditt brev vore offentligt (ställt till alla medlemmar) så hade ju alla medlemmar kunnat svara/reflekterat samtidigt sas. Låter som om folk blandar ihop sina roller... *OnkelVilletanke* Kan inte din Mammz sända in brevet samt de svar som inkommit till något forum som delas av alla som är medlemmar i klubben? *OnkelVilletankaII*

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av Ville den 19 Maj 2007 11:51
Jamen... TALA om VAD tantalonorna säger dårå!!!!

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av Ville den 19 Maj 2007 11:35
MO - vad är det? Går det att äta, eller? *fnrr* / Sture
Skrivet av Sture den 19 Maj 2007 10:55
Eftersom jag vet att det är mig du syftar på när det gäller det här med styrelsemedlem som mailat och skrivit kommentarer, så gör jag det som privatperson, ej som sekreterare i MO, och det är mina privata åsikter och inte styrelsens. Försök att skilj på det är du snäll. Ditt mail, ställt till styrelsen, kommer att tas upp på kommande styrelsemöte och behandlas där, och du kommer sedan att få styrelsens beslut sänt till dig.

Webbplats: http://kenneltootickis.blogspot.com
Skrivet av Annagreta den 19 Maj 2007 09:48
Du har mycket att fundera på din stackare.... Kantarellsök låter jätte sköj, kör på det vettja!!

Webbplats: http://www.nogg.se/princessemilia
Skrivet av Emilia & Evita den 16 Maj 2007 08:37
Mjaouuuuuurrrrrrrrrrr..... Kravallträningen låter ju som ypperlig jue! Prrrkrrrrrrrrrr det fixar sig! Vill ju se dig med kravallutrustning runt knorren! ---> jag vet att det är kravinkallning, men tyckte att kravallträning lät tuffare!! *flinar*

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av Ville den 15 Maj 2007 22:26
Tammm-taa-Rammmmmm!!! NU har vi bestämt vilken kurs det blir *fnrr* - Jag ska lära mig att hitta kantareller åt matte ute i skogen! COOLT, va?! Är det nån annan här som vill gå kursen samtidigt med oss så skulle det vara huuuur kul som helst! / Sture
Skrivet av Sture den 15 Maj 2007 21:17
Hur kan man vara så söt - mamsen håller på att flippa ur här hemma - springer efter papsen med datorn och piper "tiiiiitttaaaa" dessa mamsor! Avseende kurserna så gick mams och jag massor av kurser "förr i världen" och de vi fortfarande kommer ihåg bäst är halvskojkurserna - såna man kan ha användning av "till vardags". Så som de matfixerade varelser vi är/har blivit tycker vi att Kantarellsök därför låter som det optimala valet :)))

Webbplats: http://www.nogg.se/sajly
Skrivet av Loke Krull den 15 Maj 2007 19:17
Hello Polarn. Vktigast är ju att ni BÅDA finner kursen som rolig och givande:-) Men OM ni båda tycker Lydnad verkar rolig, ja då tycker jag att ni skall välja det först och främst, eller Kantarell sök, det är ju väldigt bra att kunna också förståss. Oavsett vad det blir önskar jag dig all lycka till, visa nu vad vi Mopsar kan.:-) Coola hälsningar Solo-the man.

Webbplats: http://www.joannasrottisar.com
Skrivet av Solo-the man med bihang. den 15 Maj 2007 13:08
jaaa en kantarellkurs...det vore nåt det....freestyle vill lillmams göra och agility och lydnad, mams vill fortsätta med lydnaden oh spårningen...fatta att det behövs en mops till i denna kojan....annars kommer jag bli utbränd ju..
Skrivet av fridolf den 15 Maj 2007 09:51
Hörru Sture...Jag tror att många inte vet att även flatface hundar kan sticka ut hakan!!!Då blir det tumult i andras världsuppfattning! Angående kurs så har min mammis Adina och Tvåbeningen alias Tant Spa-tant gått freestylekurs på AH,för Emma willblad.Man får inte ut sååå mycket av kursen.Men du är ju 10kg lättare så det kanske är roligare plus att mammis inte gillar att dansa visade det sig. Jag skulle gått kantarellkurs för det kan man ju själv lära in ytterligare...Plus att om din tvåbening får kantarellmackor av dig så får nog Du nåt ännu smaskigare av henne!?Är det Min Tvåbenings faster som har kurserna eller?

Webbplats: http://www.nogg.se/hundliv
Skrivet av Bulldoggarna-AGATHON den 15 Maj 2007 09:16
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida