Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Min vardag + Dagens Fnul

I min stolliga vardag händer 1 massa saker ibland medans andra dagar är lugnare dagar.
Vissa dagar är jag ute på sniff å fnatt i skogen och däremellan blir det lite smått&gott inne i kojan.

Men de dagar jag i huvudsak tillbringar inne i kojan så ligger jag inte bra på rygg å snarkar..Nä, då försöker jag lära mig grejjer såsom att uffa på kommando, sniffa efter gotter som ligger gömda eller göra nåt annat skojsigt.
Barnvakten å matte låter mig även träna balansgång då vi är ute och jag måste uffa att jag har blivit bra på att gå, sitta å ligga på smala "saker" som är högt ovanför marken. Jojemensan!
Och däremellan så gnuffsar jag så klart på gotter - bl.a såna gotter som jag har på bilden som jag lagt in idag. Dessa gotte-pinnar ska visst vara bra för våra bissingar och matte har fått 1 helt gäng såna av 1 tant på hennes jobb.
Själv vet jag inget mer än att de är goda och doftar rökt KORV!

Vad mer? Jooo..nu till helgen ska alltså några av mina mopskompisar iväg till vår rasspecial och svinga sina knorrar på dansbanan och jag önskar dem alla LYCKA TILL!!!
Själv har jag andra planer vilket bl.a inkluderar 1 förhoppning om fnatt och sniff i skogen.
Varför jag inte åker på Specialen låter jag dock vara ouffat *fnrr*

Dagens Fnul
1 protestlistas vara eller inte vara - det är frågan.
Själv vet jag inget om den och jag vet inte ens om den existerar.
Är det sant eller bara 1 rykte?
Vad vet jag.
Men uppstår missnöje mot något så finns det flera sätt att visa sitt missnöje på och 1 protestlista kan vara 1 sånt sätt.
Att komma med förslag om förnyelser och förändringar är 1 annat sätt och som kanske är mer konstruktivt än att låta 1 ev protestlista cirkulera runt.
Men vad händer då om styrelsen inte är intresserad av att förnya och förändra något inom föreningen utan vill att allt ska fortsätta att vara som det "alltid" har varit?
Förslagen faller platt och inget händer.
År efter år uppstår missnöje och så kommer det att fortsätta.
I alla fall under det kommande året.
Men vem vet vad som händer sen?

*GottePinneGnuffs* från Sture
29 Maj 2007  | Uff! Uff! *fnrr* | 5 kommentarer
Mjaouuuuu.... Finns 1 sätt om man vill få till lite upperipiffanden! Tapetsera om! *nickar allvarlig* StorMatte har förklarat hur det går till! Man tröttnar på sina gamla tapeter som sitter ingrodda i väggarna. Man väljer nya tapeter och tar bort de gamla...*tuggar lätt på 1 bit kyckling*

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av Ville den 1 Juni 2007 21:09
Klart tänkvärt skrivet Sture...men tänk inte för mycket nu bara så du glömmer käka pinnarna ha ha

Webbplats: http://www.nogg.se/Gosmops
Skrivet av Sir Doglas den 31 Maj 2007 17:51
UJ,vad det ser gott ut...husse har köpt nån sån här vompinnar tii oss,men matte tycker de luktar för hemskt...hmmm.vi tycker ju de luktar namnam...annars bråkar vi mest om gott...jag.Mozart som är tre månader äldre vill ju ha full koll och de e ju jag som är herre på täppan...Meja får väl nöja sig med det som blir över...Vad tycker du Sture?...matte tycker att vi inte behöver bråka...

Webbplats: http://www.nogg.se/peaceloveandunderstanding
Skrivet av Milla den 30 Maj 2007 16:05
Hörru Sture!Förnedrande porrsajter skulle inte finnas om ingen "köpte det".På samma sätt kan man visa sitt missnöje på sina privata saker genom att inte köpa DET.Ok so what kanske nån tänker men huvudsaken är att DU veta att du gjort vad som känns rätt.Annars får man kanske ta saker och ting för vad det är.Det är som den där klubban 50/50-en röd del och en svart.man kanske inte gillar båda men skit i den Du inte gillar dårå!Ha kul!Annars kan du ju skita i klubban och äta fler sådana där gottisar som du tycks ha ett gäng av!!!!!

Webbplats: http://www.nogg.se/hundliv
Skrivet av Bulldoggarna-AGATHON den 29 Maj 2007 23:23
Ojoj vilken lyckost du är Sture som fått så goda gotte pinnar:-) När det gäller dagens fnul är det svårt att svara på den frågan. Enda svaret mamz har att ge är att oavsett vilken förening det än gäller uppstår det nog alltid ngn. form av missnöje då och då:-( Ha en toppen kväll. Förresten, mamz har länkat din sida:-) //Coola hälsningar Solo-the man.

Webbplats: http://www.joannasrottisar.com
Skrivet av Solo-the man med bihang. den 29 Maj 2007 20:34
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida