Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Viljan hos D

Alla i Ruffys släkt har intialen "D" i deras namn. Då alla verkar ha mottot att inte ge upp och att följa sina drömmar finns möjligheten att "D" står för "Drömmare". En japansk läsare frågade(I den japanska frågespalten) om "D":et stod för "Dumhuvud" - men Oda svarade som vanligt inte seriöst och därför vet vi inte ännu. Vanliga åkommor hos släkten är att somna när som helst och hur som helst och vara envis. Här är en lista över folk med "D" i deras namn:

* Monkey D. Ruffy: Vår naive, trögtänkte och tänjbara huvudpersonspirat. Han har störst roll i hela serien. 17 år.
* Gol D. Roger: Den som vi alla trodde hette Gold Roger är kungen av pirater och kan vara Ruffys farbror och därmed Drakes bror. Två kända av hans "elever" var Shanks och Clownen Buggy.
* Portgas D. Ace: Ruffys 20:åriga bror med förmågan att göra sig till eld - tack vare "eldfrukten" - reser runt på havet för att hämnas på Svartskägg. I den ameriklanska utgåvan censurerades hans symbol på ryggen (Vitskäggs Jolly Roger) eftersom den liknade hakkorset för mycket. Samma sak skedde i animén. I senare kapitel har även Oda själv ändrat symbolen. Från solkorset Manjin till ett par korslagda ben. Han slåss just nu mot Svartskägg.
* Marshall D. Teach: En pirat som är kapten över en klan på bara 5 pers och kallar sig själv Svartskägg. Han var med i Vitskäggs piratklan först, men dödade en av medlemarna för att få tag på djävulsfrukten denne hade. Jagas av Portgas D. Ace. Han reser runt på havet för att få en hög prissumma och siktet är nu inställt på att döda Ruffy! Han har ätit djävulsfrukt(logiatypen), Mörkerfrukten (Yami yami no mi) och slåss mot Ace. Han och hans klan förstörde Trum-riket på fem minuter, vilket fick Trum-rikets kung Wapol att fly.
* Jaguar D. Saulo: En jätte - inte en från Elbaf - som blev Robins första vän. Han lärde henne att skratta åt sina bekymmer. Han hade ett skumt skratt, "Dereshishishishishishishi". Han dog under Marinens anfall mot Robins hemö Ohara.
* Monkey D. Drake: En mystisk och gåtfull man, han är Ruffys pappa och son till Monkey D. Garp. Han räddade Ruffy från Bolmare i tjuvstaden. Han leder "revolutionsarmén" och är världsregeringens mest efterlyste man.
* Monkey D. Garp: Viceamiral i Marinen tillsammans med Blåfasan (Aokiji på japanska) och Rödhund. Över dom tre står bara "Krigsrike". Han ville att Ruffy och Ace skulle bli mäktiga marinsoldater, men båda blev pirater istället! Ruffys farfar.
29 Maj 2007  | Vad vet du om one piece | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jens ...                                             Skaffa en gratis hemsida