Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Vår Ruset

Ikväll har jag motionerat - hela 5 km!! =) Jag & 11 av mina arbetskamrater, eller rättare sagt 10 för Kerstin dök aldrig upp, åkte in till stan efter jobbet för att vara med i Vår Ruset. Hade bestämt mig för att promenera runt, för man blir så kall om man ska sitta efter målet och vänta på alla andra som går runt och sen ska man äta picknick och innan man är hemma har man nästan frusit ihjäl.... MEN jag misstänkte att jag skulle bli sugen på att springa när jag väl kom dit och JAJAMENSAN springsuget infann sig när Annelie & Siw hade tänkt springa och då var jag inte svårövertalad. =) Eller springa kan man nog inte kalla det jag gjorde, utan det var mer jogga eller lunka. Tänkte att man kan ju växla mellan att springa och att gå, men samtidigt blev det en liten utmaning att försöka matcha tiderna som jag har sprungit förut. Var med i Vår Ruset 2001, 2002 och 2003. Jag har ju inte sprungit sen dess och det kändes lite dumt att springa 5 km utan att ha tränat nåt innan, men nån sorts grundkondition borde man väl ändå ha. Efter 2 km skylten fick jag ont i vänster knä. Jag brukar få ont i knäna när jag springer och det är därför jag inte springer längre. Typiskt att det onda knät skulle ge sig till känna redan efter 2 km. Iddes inte stanna vid den första vätskekontrollen och tänkte spara in några sekunder på det. =) Var tvungen att stanna och gå ett par gånger på den sista sträckan pga knät. Tog mig runt på 32 minuter och det får man väl vara nöjd med eftersom jag inte har tränat nåt.

När alla i våra 2 lag hade kommit i mål åt vi picknick (som man får när man anmäler ett lag på 6 pers). Det var gott och himla trevligt! Detta får vi göra om nästa år! Men först ska jag lura med Karin på Tjejmilen i augusti..... =)) Om det är nån som vill följa med på Tjejmilen är det bara att hojta till! Karin, du är redan inräknad, så du behöver inte hojta till. =)
4 Juni 2007  | Blogg | 4 kommentarer
HÄR HOJTAS DET ABSOLUT INGENTING!!!! =) Du vet väl att jag är envis som en åsna??!!.. jag kommer aldrig utsätta mig för tjejmilen. Jag tränar hellre rutan eller fjärren ;) Du kan ju springa själv du som är proffs! 32 minuter är super.. lunka.. ja visst. då är din lunk som mitt 100-meterslopp. Det är jag bra på.. vi kan väl anmäla oss till ett 100-meterslopp??!! Då lovar jag att jag hänger på.. jag är en fena på korta sträcker vettú. Jag är inte seg och uthållig utan snabb och explosiv. =) Jaha.. sitter här och väntar på att du ska komma :(.. VARFÖR KOMMER DU ALDRIG??!! HEJ DÅ! / Karin

Webbplats: http://www.movie-star.se
Skrivet av Karin & Diesel den 5 Juni 2007 20:20
du är ju inte klok...springa sådär otränad..fast ja tror du har tränat i smyg ja 32min liksom är ju hur bra som helst...:) ja vem vet min granne kanske får kennel me kaniner snart:)hihi!!!!! hej hopp o kramiz från mej o mio

Webbplats: http://www.freewebs.com/miogibbe
Skrivet av ulle o mio den 5 Juni 2007 20:04
32 minuter!!!??!?! Shit pomfritt, det var då inte illa!!! Men jag minns ju någon som även tog tjejmilen på bra tid utan en träning innan plus nya skor!

Webbplats: http://www.johannazblogg.blogspot.com
Skrivet av johanna den 5 Juni 2007 15:48
Vad duktig du var! Jag kommar aldrig längre än till tanken, men nån gång, kanske..

Webbplats: http://www.nogg.se/pontiacvovven
Skrivet av Marianne och Gucci den 5 Juni 2007 13:46
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida