Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Midsommar

Igår på midsommarafton jobbade jag till kl 12. Dagen började typiskt nog med att jag försov mig. Inte kul! Efter jobbet åkte jag hem och åt lunch, duschade och bytte om. Sen åkte vi till Skärplinge som ligger en bit utanför Tierp (tror jag). Det var en bra bit att åka och jag var trött, så jag sov nästan hela vägen dit. Vi var bjudna till Lillen (Tomas) och hans familj. Vi var väl ett 20-tal personer + ett gäng barn. Eftersom vi kom dit senare än dom andra fick jag och Nicke börja med att gå en tipsrunda som dom andra redan hade gått. Det var 10 kluriga frågor och vi fick gissa svaret på en hel del av dom. Vi lyckades komma på en andra plats med 6 rätt. Sen var det dags för brännboll och det är ju alltid kul!! Nicke slog upp bollen så att den fastnade i ett träd och det var precis i närheten där jag stod, så gissa vem som fick klättra upp i trädet och hämta ner bollen! =) Idag känner man sig mer eller mindre som man har blivit överkörd av en ångvält, men det är träningsvärken efter brännbollen som gör att man knappt kan ta sig fram....

Efter brännbollsmotionerandet var det dags för grillning. Alla hade tagit med eget kött och sen bjöds det på tillbehören. Vi skulle få sova över i gäststugan om vi ville, men jag ville hellre sova hemma och därför var jag nykter. Vad händer när man är nykter på en fest där alla andra är fulla? Jo, man blir trackad för det HELA kvällen!! Tappade räkningen vid 1000:e gången nån tjatade att man skulle ta en grogg eller om man ville ha rött eller vitt vin.... Fast jag var tjurskallig och det var ingen som lyckades med kampanj "övertalning"! =) Det var en trevlig fest som innehöll det mesta som en fest brukar innehålla. Och förutom jag så var alla mer eller mindre fulla - mest mer..... När klockan var halv 1 på natten åkte vi hem, för då hade alla andra på festen utom Lillen gått och lagt sig.

På vägen hem skulle vi passera Öregrund och vi bestämde oss för att svänga in där för att åka till restaurang Hummelgrund. Där jobbar Johan som vi känner och en av Nickes arbetskamrater var också där. Shit, vilket stök det var i Öregrund!! Fulla ungdomar överallt! Det var knappt att vi tog oss fram med bilen. Vi hade först tänkt parkera på en av bakgatorna för att vi hade Gunde i bilen, men där var det väldigt mycket ungdomar och därför parkerade vi bilen inom synhåll från restaurangen istället. Där var det ännu mer fulla ungdomar, men då hade vi i alla fall koll på bilen. Och så var det mängder av poliser i närheten, både i polisbilar och poliser som gick runt bland folkmassorna. Vi gick in på Hummelgrund och pratade med Johan & Tommy. Det var väldigt fascinerande att sitta och titta på alla fulla människor! =) Vi stannade kvar tills strax efter stängning och kom inte hem förrän kl 4 imorse.

Idag har vi haft sovmorgon och sen blev det inte många knop gjorda. Det har regnat hela eftermiddagen och kvällen. Jag & Gunde var ute i regnet ikväll och tränade lite jakt. Sen hyrde vi en film och nu är den här dagen slut. Nya tag imorrn!!
23 Juni 2007  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida