Nino, Ciwi & Wira virrpanna !!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Utmaning

Fick en utmaning.

"skriv 6 konstiga/roliga/speciella saker om din hund"

..................................................

Jag börjar med Nino :      1) När Nino vet att vi ska åka till mormor å morfar i rannebergen så kastar han sig in i bilen (han hater att åka bil i vanliga fall) och sätter sig å skriker, han är så uppspelt och vill fram fort- rannebergen är himlen på jorden för honom.         2) Nino har dödat 2 fåglar och en råtta. En och annan mus har nog oxå råkat illa ut.           3) Nino sover ALLTID hos husse, helst raklång mellan hans ben.        4) Nino skäller inte, men pratar vääldigt mycket.        5) Nino tror att trappan hemma hos Lena är nån fristad där han är osynlig och matte inte kan fånga honom.        6) När man säger Sitt till Nino så sätter han sig å vinkar med vänster tass..jämt..!! Några bonussaker om Nino´n: Han älskar frolic, han är galen i hästar (ser han en så vill han dit å göra lekinviter o busa med den), Nino är en liten rymmarcairn, Nino gillar karlar bättre än fruntimmer, Nino har blivit slickad på av 11 kossor, och han njöt i fulla drag (men ack vad slemmig han var efteråt), Nino gillar sina småsörror, även om han inte visar det ;) och sist men inte minst, en av Ninos favvosysselsättningar är att äta upp mina trosor!

..................................................................................

Ciwi :   1) Ciwan sticker på vilt, eller tar sig en liten tur själv i skogen.. men bara när jag är ute med henne, inte husse. 2) Ciwi smyger upp i sängen när husse inte är hemma. 3) Ciwi blev en glad och lycklig hund när all jävla päls försvann. 4) Ciwi gillar att slicka på kläder . 5) Ciwi äter inte upp sin mat när inte jag är hemma. 6) Ciwi älskar att retas med Wira !!!

..................................................................................

Wira Virrpanna:  1) Wira skulle kunna fördriva sina dagar med att få snutta på min arm... jämt... hela tiden..! 2) Hon gillar att hänga i Ciwans öron. 3) Hon biter i mina tår när hon vill gå ut å kissa. 4) Wira kan bli lite rädd och skrika när hon träffar nya hundar. 5) Wira har börjat inse tjusningen med vatten, badar Ciwi, badar Wira. 6) Wira har inte bitit sönder nåt av värde... ÄN..!!!

.......................................................................................

 

Imorgon kommer Pauline hit med sin ena lilla shippepojk, Guinness 2år. Han ska bo här i ett par veckor medans Pauline och hennes sambo är på kreta. Den första hundvakten bangade ut med kort varsel, och då är det bra att veta att manhar en Carro som alltid ställer upp ;) Guinness å tjejerna kommer nog att älska varandra och det kommer nog inte bli så mycket semester för hans del som Pauline från en början tänkte att han skulle ha ;)

 

.............................................

Ändring..! Pauline e på väg hit med Guinness NU.. gaah, jag har ju inte hunnit förbereda mig. haha..

Nu har hundarna fått bada lite idag igen. Det va sketaroligt hälsar dom. Nino står i och för sig bara å kollar på, men han verkar njuta av det. *s*

Om 34 dagar ska jag operera min "friska" axel på Mölndals sjukhus. Är lite nervös. Han kommer säkert inte lyckas denna gången heller. Han har ju opererat den dumma axeln 3 ggr och inte lyckats, så nu ska han ge sig på den andra. *urk* Men men, vi får se hur det blir.

17 Juli 2007  | Allt å lite till... | 1 kommentar
va härliga dina jyckar är! Hoppas vi kan träffas ngn gång snart..tror Gaia skulle uppskatta o busa me en schiperke om han nu får busa me denna tuffa brud*skratt*

Webbplats: http://www.nogg.se/Tokarna
Skrivet av mika den 17 Juli 2007 10:20
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & carolina ...                                             Skaffa en gratis hemsida