Nino, Ciwi & Wira virrpanna !!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


dåligt med uppdatering..

Jag har vart rätt kass med att uppdatera konternuerligt det sista. Men det häder inte så mycket.. Inga träningar, ingenting. Skittrist här med andra ord *suck*

Igår kom Mattias systerdotter Jennifer hit och skulle sova över. Vi såg på film, gosade med hundarna å käkade godis. Och Idag på fm. var Mattias och hämtade sin Mamma och Kent nere i Kungälv så dom är här och ska grilla och gå ut i skogen och leta kantareller med lille Nino´n. Tyvärr har vi dåliga svampmarker just där vi bor, men en eller annan liten kantarell kanske man kan hitta om man har tur.

Igår var det Vikingamarknad nere i Kungälv och jag passade på att ta ut Wira för att kolla på allt folk. Precis när vi hade kommit fram till marknaden så började det åska å blixtra, nåt som hon inte har vart med om innan, men det var nemas problemas, ingen fara där inte. Wira verkar finna sig i det mesta och vill helst av allt bara visa mamma hur dutti man har blivit på att lägga sig snabbt, eller sitta i kontakt å va duktig så det kanske kanske kan slinka in en godis i truten.

Imorgon ska vi till skjutbanan å panga lite, och självklart följer hundarna med för lite miljöträning då.

28 Juli 2007  | Allt å lite till... | 1 kommentar
Oj ...jag får nog rycka upp mig och börja träna Cobra lite igen. Vi har verkligen bara haft semester i Norge! ... Men *help* säg inget till L eller R om det!! Haha .. :o)))

Webbplats: http://www.nogg.se/boris
Skrivet av Annika den 31 Juli 2007 10:34
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & carolina ...                                             Skaffa en gratis hemsida