Nino, Ciwi & Wira virrpanna !!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


mamma å pappa e äntligen hemma!

Dagen började med att Wira väckte mig. men jag var för seg så jag orkade mig inte upp ur sängen. Sambon var vaken å satt å spelade dataspel så jag ropade på honom att han skulle ta ut å kissa lillan.. Men icke, hon ville INTE att han skulle gå ut med henne.. Det är baaara mamma som gäller! Det slutade med att Mattias fick bära ner henne för trapporna och gå ut med henne på gården.

När jag väl hade vaknat till liv så åkte jag till Monica i bergsjön och lämnade ett gammalt trimbord som hon skall köpa av mig. Väl där så tog vi en liten promenad runt det fina kvarteret (läs: krigshärjade husen i kosovo). Gaia löper och Nino blev pilsk. Men han blev inte så jobbig som han brukar vara. Kanske kastreringssprutan har börjat hjälpa ?!

När vi hade vart där en stund så åkte vi till rannebergen, mamma å pappa skulle ju komma hem idag å ja har saknat dom massvis, så jag var tvungen att hälsa på dom. Passade på att ta en promenad, träffade Maria å Lejka, Pauline, Guinness å Bailey och flera andra "kändisar". Det som skulle bli en liten kissrunda tog över två timmar!

När vi kom upp till mamma så sa vi typ bara Hej och gick å la oss på deras soffa å somnade. Vi var supertrötta (som vanligt).

Nino verkar inte riktigt kry idag. Han är lite seg och nere.. Han ville knappt ens hälsa på sin mormor å morfar idag när dom kom hem efter två veckor. Annars e han jämt galen när han träffar dom, men idag gick han å gömde sig under deras säng.

Imorgon ska vi åka till skjutbanan. Men där får vi se upp, det e tydligen rätt mycket ormar där och en annan hund blev ormbiten nyligen och fick åka till farbror doktor.. Jag är ju livrädd för ormar och börjar typ lipa så fort jag ser en på tv. Jag hatar dom verkligen och önskar att de kunde försvinna från jordens yta. *urk*

Nu är det bara 16 dagar kvar till min operation. Kommer bli ett helvete, men jag har ju klarat det innan, då ska jag väl klara det nu oxå ?! Det enda som är lite jobbigt är att jag nog kommer känna mig väldigt ensam på dagarna, i och med att jag inte kan ta mig nånstans. Jag är ju fast här ute i skogen tills Mattias slutar jobba. Så ni får gärna komma å hälsa på mig ;)

 

 

 Natti Fnatti !

4 Augusti 2007  | Allt å lite till... | 3 kommentarer
Hallå tjejen, Tack för senast! :) E så trevligt att ha nån att tjöta me på promenaden. ;D Sitter hemma hos Mikas kompis och surfar, medans killarna kollar på F1...boring... ;) haha... Börjar få någorlunda ordning hemma i kaoset nu. Måste bara ta ett redigt röj så jag får ut allt skräp! Har spanat lite på herdehunds uppfödare nu.. ;) hittade en uppfödare i värmland som verkar intressant..hon har en kull planerad nästa sommar... gaaah..vill haa.. ;) hehe... hoppas vi höres snart igen! många kramar //Pauline
Skrivet av Pauline den 5 Augusti 2007 16:19
Usch då ....operation - stackare. Men får jag möjlighet så ska jag givetvis kika förbi och försöka muntra upp dig lite! :) När ska puppisarna få leka förresten? Kan du någon dag till veckan? Vi kunde ju köra lite uppletande eller nå´t också kanske.

Webbplats: http://www.nogg.se/boris
Skrivet av Annika den 5 Augusti 2007 00:02
haha aaa väldigt bra beskrivning på området måste jag ju säga!!! *skrattar* Bordet var kanon!!! Synd jag inte har kökort men hoppas inte du ska bli allt för ensamm i skogen!!! *kramar*

Webbplats: http://www.nogg.se/Tokarna
Skrivet av Mika den 4 Augusti 2007 22:33
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & carolina ...                                             Skaffa en gratis hemsida