Nino, Ciwi & Wira virrpanna !!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


träning, simning mm

Idag var vi i rannebergen, som vanligt.. Det har blivt en stående aktivitet de senaste dagarna. Mamma å pappa har ju semester veckan ut och det e så skönt att vara uppe hos dom och bli lite ompysslad. Hundarna älskar det oxå, för mormor har alltid så gott godis.. å där får man äta resterna efter maten :) Och idag hade hon bakat bullar, vilket inte gjorde vistelsen där mindre trevlig ;)

Jag, Elina och Pauline träffades med hundarna och skulle träna lite lydnad. Men det var så förfärligt varmt så varken vi eller hundarna orkade speciellt mycket. Vi gick ner till sjön i stället och släppte hundarna så dom fick svalka av sig lite. Nino var mest på bryggan och letade efter godis som mamman hade slängt ut :) Wira simmade frivilligt för sörsta gången. Det såg ganska lustigt ut så jag vet inte om man ska kalla det simma men, framåt kom hon i alla fall ;) När hon väl hade upptäckt att det inte var så farligt att vara ute på djupt vatten så ville hon i hela tiden och hämta pinnarna och leksakerna vi kastade i åt de stora badglada hundarna. Det var inte såå många meter hon simmade sammanlagt, men hon var så dutti :)

Imorgon bitti ska jag, tjejerna och alla hundarna (7st- Nino, Ciwi, Wira, Guinness, Bailey, Mille å Tindra)) gå till en annan sjö och ta oss ett morgondopp när det inte är några människor i farten. Jag har inte badat i sjö eller hav på år.. Jag är en riktig badkruka så vi får väl se hur det går. haha.. Men kameran ska med i alla fall, så ni får kika in imorgon och kolla om det ligger några badbilder uppe. Men skratta inte om ni ser mig på bilderna !!! Jag Veeeet att jag är superblek, ful och lite småfet! ;)

 

 

 

 

 

8 Augusti 2007  | Allt å lite till... | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & carolina ...                                             Skaffa en gratis hemsida