Nino, Ciwi & Wira virrpanna !!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Oj, sicken dag...!!

Jag, Elina och Pauline + alla hundar tog en morgonpromenad upp till Stentjärn.

Väl där så strippade vi av oss kläderna och började så smått gå i vattnet. Det tog väl ca 2 timmar innan den första av oss kom i helt i vattnet.. och det var JAG, tro det eller ej ! Jag är nog sveriges största badkruka. Men jag måste nog erkänna att det var hyffsat skönt..

Hundarna var som galna och simmade och busade. Bailey, en 5årig shippepojk simmade för första gången i sitt liv, och han älskade det. Han ville vara i vattnet heela tiden och simma efter pinnar. Ciwi och Mille är ju badankor, så dom simmade för glatta livet. Guinness och Nino är precis som jag- badkrukor så dom lät bli att vara i närheten av vattnet.. Tindra går gärna i å plaskar, men vill helst inte simma om hon inte måste.. Som typ när jag slänger i henne ;) och sen är det ju lilla Wira kvar.. Hennes självförtroende växte massvis idag efter att hon simmade "på riktigt" för första gången. Hon simmade väldigt lodrätt och det plaskade massvis, men simma, det gjorde hon trots allt. Jag vet inte hur mycket hon hade hunnit med att simma innan vi packade ihop våra saker och gick därifrån.

Efter vi tjejer hade doppat oss så satt vi och torkade i solen och snattrade.. och helt plötsligt hör vi Wira pipa lite.. Elina kollar åt höger och utbrister "Carro, din hund sitter fast". Jag vänder huvet och ser Wira sitta fast i ett hål under en rot (på torra land alltså..).. Jag kan fortfarande inte fatta vad i hela fridens namn hon skulle göra där inne. Elina och Pauline gick och drog ut henne och jag var ju bara tvungen att ta ett kort.. Hon kom loss snabbt, och var hur glad som helst.. Sen skulle hon gå å bada lite till..

 

Massa bilder finns i fotoalbumet, under "STENTJÄRN".   

9 Augusti 2007  | Allt å lite till... | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & carolina ...                                             Skaffa en gratis hemsida