Nino, Ciwi & Wira virrpanna !!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


Nino har haft semester

Nino har vart på semester i helgen.. Hos mormor och morfar i rannebergen. Han behövde lite lugn och ro och få vara ifrån tjejerna ett par dagar. Han tycker att dom är så faslans jobbiga mot honom nu när han är sjuk... *stackaren*          Han har haft det kanon i rannebergen och det har blivit mycket prinskorv, köttfärs, frolic och kalkonbröst. Så han har blivit bortskämd och levt loppan :)

Idag var jag på backaplan och köpte födelsedagspresenter till Mattias systerdotter Jennifer som fyller 12 år imorgon. Det är ju såå roligt att shoppa. ÄVEN om det inte är till en själv ;) Jag är nöjd med valet av presenter och hoppas även att Jennifer blir glad när hon får dom.. Tyvärr, Jennifer, det är ingen hund ;)

Sen fick jag skynda mig hem, för det kom ett par och deras lilla schäfervalp, Stellan och köpte hundgården.. Så nu har jag en sak mindre att bli av med i alla fall *skönt*

Efter det så åkte jag och mamma (mamma var såklart här och hjälpte till att montera ner hundgården.. jag klarar mig inte utan min mamma !) till city gross, mest för att fördriva tiden lite..Jag tycker det e lika kul varje gång jag och mamma är ute själva i affärerna.. då känns det som på gamla goda tiden ;)

På kvällen så träffades jag å Elina nere på Kungälvs bk och tränade hundarna lite. Nino fick träna på att äta frolic direkt ur Elinas ficka (självservering), Ciwi körde jag igenom hela LK1 med (är förvånansvärt nöjd) och Wira fick kampa, träna på sitt och ligg kvar, ingångar och såklart bara busa och lattja runt lite (min lilla tös e jättedutti).

 

Igår var jag över och kollade på lägenheten vi ska flytta till. Den var inte vacker.. Men vi måste ju ha en större än min lilla minitvåa på 43 kvm.. Denna är väl kanske 65 kvm i alla fall, så det är ju lite bättre med tanke på att det är jag, Mattias och tre galna hundar som skall bo där. Så det kommer att behövas tapetseras och målas i lägenheten innan vi flyttar in.. Men om jag håller mina tummar hårt och fjäskar för mina kära vänner så kan man kanske hoppas på att nån kan hjälpa till ;) Mamma kommer ju självklart hjälpa till, hon är bäst min lilla mamma :) Jag är ju enarmad, så jag kan inte göra mer än att leka arbetsledare.. Och det är jag bra på, fråga bara Lena och Annsi. hahahha...

 

Nino ser ut som en riktig raggsocka nu och skulle behöva sig en genomkörare i pälsen.. *gaah*

 

 

 

 

12 Augusti 2007  | Allt å lite till... | 1 kommentar
Ja, du får väl komma hit... jag har trimkniv och sax liggande framme... eller var det trimning du tänkt? ;)
Skrivet av Marianne den 12 Augusti 2007 23:20
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & carolina ...                                             Skaffa en gratis hemsida