Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Det är ett jävla tjat!

I fredags var det dags för tjejträff hemma hos Johanna. Vi blev ett lagom sällskap på 6 personer. Något som blivit en tradition på dessa tjejträffar är att nån har med sig en extra hemlig gäst. Ergo, nån är alltid på smällen. Denna gång var två i sällskapet redan gravida men ytterligare en avslöjade sin hemlis. Grattis säger vi till henne, hon är helt klart värd denna glada nyhet efter en, skulle jag tro, jobbig sommar. Jag är jätteglad för denna kompis skull, speciellt eftersom hon lever i ett förhållande som vi följt från allra första början.

Men...som alltid kommer samtalet förr eller senare in på när jag och A ska skaffa barn. Vet inte hur många gånger jag ska behöva svara på detta. Jag blir så less på detta tjat!!

Lördag, samma sak. Var ute hos vänner i Sigtuna. Tog väl hela fem minuter innan babysnacket kom igång. Alltså, jag har inget emot att prata om barn etc. men det stör mig att det alltid skall diskuteras varför vi vart ihop så länge utan att skaffa ungar. De gör det förmodligen inte medvetet för att irritera mig men även de måste ju förstå att det finns gränser!

Så för att klargöra det som uppenbarligen inte går fram till alla som frågar varför vi inte har skaffat barn:
* Jag har under de senaste 4 åren pluggat vilket betyder studielån = otroligt liten inkomst.
* Jag vill ha ett arbete INNAN jag skaffar barn.
* Vi behöver en bättre bostad
* Det är jävligt praktiskt om BÅDA vill ha barn. Det är trots allt ett livsavgörande beslut.
* Jag är inte 105 år gammal! Tid finns.

Med det sagt vill jag bara säga att jag krossade allt motstånd i Singstar!!!!!(förutom två gånger då jag aldrig hade hört låten förut! Vem kunde tro det :-D
20 Augusti 2007  | Augusti | 3 kommentarer
Har faktiskt sagt vid nåt tillfälle att jag är steril men det var ingen som tog mig på allvar :-( Får väl helt enkelt ha med öronproppar i framtiden, eller vara drängfull och dryg :-D
Skrivet av Linda den 23 Augusti 2007 15:49
Äh, säger som Linda...säg nått sånt till de som frågar, eller dra till med att du minsan inte vill ha några snorungar...haha vilket som får säkert folk att sluta tjata. Vet folk inte vad medelåldern för förstföderskor i sthlm ligger..34!!! d e låååååångt kvar dit för f**n! Det är väl klokt för attan att välja att slutföra studier och skaffa juste inkomst och ett bra boende innan kiddsen kommer?! Alla gör ju naturligtvis som de vill..., och vad e felet på erat val?!(enligt andra alltså)äh! säkert inte lätt, men strunta i dem!

Webbplats: http://www.stumpkin.se
Skrivet av Therese den 22 Augusti 2007 20:16
Nästa gång kan du ju titta lite ledset på dem och säga: Som om vi inte har försökt, alla KAN inte få barn...eller barn är inget som man skaffar BARN ÄR NÅGOT SOM MAN FÅR! Det brukar få de flesta att hålla klaffen och övriga VET säkerligen varför ni inte har barn - men vill bara vrida om kniven lite!

Webbplats: http://www.glimmis.net
Skrivet av linda den 20 Augusti 2007 20:10
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida