Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Frostnätter

Äntligen helg!!! Jag har blivit tröttare & tröttare för varje dag som jag har jobbat den här veckan. Det har därför inte blivit nån hundträning alls dom senaste dagarna. Tänkte göra ett tappert försök i onsdags fastän jag var trött, men det visade sig att i princip hela träningsgänget också hade drabbats av antingen trötthet eller förkylning och det var ingen som orkade träna. Tur att vi lyckades tajma in att alla var trötta/sjuka samtidigt! =)

Igår kväll var det träning, men då kunde inte jag åka för vi hade besök. Idag har vi inte besök längre och det känns bra, för vi har egentligen inte haft tid. Imorse var det frost ute = skrapa rutorna på bilen. Måste börja lägga in tid nu för rutskrapning i mitt morgonschema. Jag har ju minutanpassat morgonschema för att kunna sova så länge som möjligt! =) Måste skaffa en ny rattmuff också, för jag tror jag slängde den när vi flyttade. Rattmuffen är lika viktig som långkalsongerna!!

Helgen blir rätt så lugn, hoppas jag. Nicke ska jobba imorrn (igen!). Jag ska ta lite sovmorgon och sen aktivera Gunde på nåt sätt. Har inte bestämt hur än. På lördag kväll blir det biobesök. På söndag har vi än så länge inga planer.

Har hittat riktigt gamla bilder i datorn och här är en bild från när jag pluggade i Luleå och vi var och klättrade i Dödlarsberget utanför Älvsbyn i norrbotten. Det är riktigt kul att klättra! Hmm, det borde man kanske göra igen snart? Får kolla upp var man kan klättra här i storstan.
31 Augusti 2007  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida