Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Ja

Då vare första september, å man får väl så lov att säga att hösten är här. Jag har ju vare i fjällen ett dygn typ. Var där pga av att mormor fyllde 70år och vi skulle fira hennes 70årsdag med att äta middag där uppe, hela släkten på mammas sida brukar åka dit upp så vi trivs där kan man säga. Visst maten va god å man va sysselsatt nån timme, men helt ärligt ska jag säga att ja hellre hade vare hemma. Vilket jag ville, men snäll som jag är följer jag med upp, mest för mormors skull. Hon ville så gärna att jag skulle komma.
 Jag och bonzo har allafall fortsatt våran nya vana, och promenerat varje dag sen i onsdags när vi började. Mm duktigt måste ja säga, varje gång jag bestämmer mig för att jag ska börja röra på mig brukar de hålla i sig typ 2dar, så 4a i rad är helt klart ett rekord. Dessvärre har mina höfter nu börjat protestera högt, så idag efter att en 45minuterspromenad var avklarad, vill dom helt enkelt inte vare med längre. Jag kan knappt gå nu. Sjukt ont, haltar å ser förmodligen ut som en 90årig kärring så fort ja rör mig. Men imorrn blire en ny promenad så får hoppas att det börjar släppa. Jag hoppades ju utan större förväntningar att de skulle släppa idag eftersom jag fick ont efter promenaden igår. Men eftersom jag får ont pga att ja är överörlig så hjälper det inte med mer rörelse utan man får bara acceptera värken och hoppas den avtar.

Ikväll händer det inte nånting, ska bara slöa igenom hela kvällen. Imorrn blire dop, Hulda-Liv:D Mosters fina barn! Älskar min storasyster tkr hon är den skönaste människa som finns. Hennes barn är så mm underbara. Men kanske är så med syskonbarn man bara älskar dom. Jag vet att ja älskar dom barnen iaf.

Nääee nu ska ja slöa på ett tag till innan lets dance börjar sen blir ja kvar där framför tv, tills ja med stor bävan ska försöka ta mig upp för trappen å gå å lägga mig. Jisses kommer ta en snutt. För satan va de kommer göra ont i mina kärringhöfter. Gjorde tillräckligt ont när jag gick dom två trappstegen upp på bron. Men ja dedär ordnar sig nog det med. Kan min rematiska hund så kan jag!

Have fun, ses hörs syns.

1 September 2007  | Höst | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida