Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


En härlig höstdag!!

Jag gillar hösten! Det är en av mina (4) favoritårstider! =) Alla årstider har sin tjusning, men det är nåt extra med hösten.

Precis som planerat har det varit en lugn lördag. Har varit ute och tränat med Gunde idag. Det blev dummyträning och när vi var ute i skogen upptäckte jag en dummy uppe i träd som råkade hamna där för några veckor sen. Måste komma ihåg att be Nicke försöka plocka ner den. Jag är kasta-dummy-i-träd-mästare!! Jag är i och för sig dålig kastare oavsett vad jag ska kasta.....

På eftermiddagen åkte vi till Kista där det blev lite shopping. Hann dock inte med att shoppa så mycket som jag hade tänkt. Vi åt middag där och sen mötte vi upp Frida för att gå på bio. Shrek 3, som var en kul film - dock inte riktigt lika rolig som 1:an och 2:an.

Imorrn ska Nicke följa med T3 & Gus på spårprov. Eftersom T3 ska operera foten, ska Nicke tävla med Gus på cockerklubbens viltspårs-VM (tror jag att det är?) 15 september. Därför ska Nicke med på Gus spårprov imorrn för "inskolning". =) Förhoppningsvis hinner dom även gå nåt träningsspår också innan VM:et.

Jag & Gunde ska träna med vilt. Har varit duktig idag och kommit ihåg att ta fram några fåglar för att dom ska hinna tina upp. Nackdelen med viltträning är att det kräver en viss planering.

Dagens gamla bild är på en av farfars förra hästar; Arol Stegg L. En mycket speciell häst som även kallades för den galopperande åsnan. =) Det tog vääääldigt många år att få honom att vilja springa åt rätt håll på travbanan. Bakvarv var inga problem och då gick han jättebra, men när det var dags att springa åt rätt håll - då var det tvärnit och sen gick han bakåt istället. När han väl började springa åt rätt håll blev han Bodentravets vinstrikaste kallblod (kommer inte ihåg vilket år det var), så det var nog värt besväret och alla år av att försöka klura ut hur han fungerade.
1 September 2007  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida