Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


GRATTIS Ulle & Mio!!!

Vi vill skicka massor med GRATTIS till Ulle & Mio (Gundes bror) som idag har tagit 1:a pris med HP på jaktprov i Värmland!!!! Vi är inte ett dugg förvånade, för vi vet vilken kapacitet ni båda har tillsammans! Är såååå glad för eran skull!

GRATTIS också till:

*Våran träningskompis Hanna med sin korthåriga collie Ånni, som tog ett 1:a pris i lkl 1 i lördags och därmed även LP1!

*Våran träningskompis Johanna, även hon med en korthårig collie vid namn Spider, som också tog ett 1:a pris på samma tävling!

*Helena (som har Gundes pappa Mustang) som också har tagit ett 1:a pris i lkl 1 med Pontiac!

*Karin med snygga Diesel som blev BIS-3 på inofficiell utställning i Skogås!

*Gundes uppfödare Anneli på kennel Flatterhaft, för ett minst sagt fantastiskt år med sin uppfödning! Hittills är det 23 st 1:a pris på jaktprov och säsongen är inte slut än!

Igår kväll var vi hemma hos Karin & Freddan och kollade på fotbollsmatchen mellan Sverige-Danmark. Jag & Nicke är som sagt var inga fotbollsfantaster, men ju fler matcher man kollar på desto mer intressant blir det. Och kollar man dessutom på fotboll med 2 st som är megaintresserade, så får man snabbt lära sig vem som har tvålhänder och att Mikael Nilsson alltid är 20 meter efter. =) Man kan nästan säga att jag & Nicke är praoelever inom fotbollsmatchtittandet. Matchen igår tyckte jag var riktigt underhållande!

Ikväll åkte vi till Billy & Helena som bor i Tjusta (utanför Bålsta). Där var även syrran, Jimmy & Agnes. Dom ska bo där tills på tisdag morgon och sen åker dom till Portugal 1 vecka. Jimmy & Billy är bröder och det är klart att man måste hinna hälsa på både släkt och vänner när man är här på besök. Jag vet precis hur det är, för när vi är hemma i norrland går mycket tid åt till att försöka hinna med att hälsa på så många som möjligt. Det var roligt att träffa Agnes ännu en kväll och hon är verkligen charmig!
9 September 2007  | Blogg | 2 kommentarer
Hejsan tjejen! Jo Danne sköter sig bra. Han e med på alla tävlinga och träningar och gillar det verkeligen. Speciellt när vi for till Öland då lilla Victoria pysslade om han. hi hi. Hoppas allt e bra med er, och tack för grattiset. Kramis Frida Zlatan Gizmo

Webbplats: http://www.frida-andersson.se
Skrivet av Frida Andersson den 10 September 2007 11:48
Heloj!! Tack för grattis te mio han hälsar att han vet inte riktigt va som hände o varför han har fått oxfile???:) hihihi jaja matte verkar väldigt nöjd iallafall!!! Mot nya mål:) kramiz från mio me matte

Webbplats: http://www.freewebs.com/miogibbe
Skrivet av ulle o mio den 10 September 2007 11:21
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida