Nino, Ciwi & Wira virrpanna !!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


Är du redo för en hund? ;)

Test 1:
För att förbereda dig för hundägandet - gå till veterinären, töm innehållet i din plånbok på disken och uppmana personen i kassan att ta för sig. Fortsätt sedan till stormarknaden och ordna så att din lön kan betalas ut direkt till dess huvudkontor.


Test 2:
Ta reda på hur nätterna kommer att bli. Mellan fem och tio på kvällen tolkar du efter en 1500 kubik MC. Gå och lägg dig. Vakna när väckarklockan ringer klockan tre. Lägg en 600 kg tung mjölsäck över dig och fortsätt sov. På morgonen tar du ditt "gammvattenglas" från sängbordet och häller det över ansiktet. Ställ klockan på 05.00. Gå upp. Laga frukost. Håll på med detta i fem år. Och se glad ut.


Test 3:
Börja använda ytterskorna inomhus, speciellt efter att du hoppat i alla tänkbara vattenpölar. Besök stadens alla frisörer och be om deras håravfall. Sprid sedan ut detta i ditt hem, fram för allt i soffan, sängen och på dina mörka kläder.


Test 4:
Stänk omkring dig då du diskar och låt det fara på golvet. Förvara dina kycklingben bakom soffan. Fråga dina vänner om de har hittat någon överkörd fågel, ta tacksamt emot den och ta fram den då du får fint besök.


Test 5:
Glöm sportbilen och köp en kombi. Och tro inte att du kan ställa den fläckfri och glänsande på garageuppfarten. Familjebilar ser helt enkelt inte ut så. Leta i sopkorgarna efter en fylld hundbajspåse och lägg den i handskfacket. Låt den ligga. Dra en kratta längs bilens båda sidor. Så där. Perfekt!


Test 6:
Träna på att gå ut. Vänta utanför toaletten i en halvtimme. Gå ut genom ytterdörren. Gå in igen. Gå ut. Gå in igen. Gå ut och ta några steg på trädgårdsgången. Gå tillbaka. Gå nerför gången igen. Gå mycket, mycket fort på stigen i fem minuter. Stanna och inspektera noga varje gul fläck, tuggummi, smutsigt papper och död insekt längs vägen.


Test 7:
Låt bli att vara spontan. Gå alltid hem planerad tid. Gå på promenad fastän du är sjuk, hellre skulle äta din lunchlåda eller fast regnet står som spön i backen.


Innan du slutligen bestämmer dig för att skaffa hund ska du söka upp ett par som redan är hussar och mattar och kritisera deras uppfostringsmetoder och brist på tålamod, för att de låter sin hund äta från matbordet, sova i sängen eller våldsnusa i varje smutta. Ge dem goda råd om hur hundens sovvanor, potträning, bordsskick och beteende i stort kan förbättras.
Passa på att riktigt njuta - för sista gången i ditt liv är du en lycklig människa.

Häll ut pölar av kall äpplejuice på golvet och mattorna och gå sedan runt barfota med ljuset släckt

Gå till arbetet i ett par sockor där du har strimlat tådelen med en mixer

Gå ut i regnet direkt efter att du har vaknat och säg "duktig valp, skynda dig nu, kissa och bajsa nu, sluta lek med kopplet, kom igen nu...."

Täck alla dina finkläder med hundhår, ljust hår till mörka kläder och mörkt till ljusa. Lägg också i några hundhårstrån i din mugg med morgonkaffe och i det nyöppnade smörpaketet

Lek apport med en våt tennisboll

Spring ut i snön barfota för att stänga grinden ut mot vägen

Vält ut en korg med ren tvätt över golvet

Lägg dina smutsiga underkläder på golvet i vardagsrummet när du ska få gäster

Hoppa ur din favoritfåtölj just när din favoritserie närmar sig slutet och skrik:
"Nej, nej, inte där, det där ska du göra ute!". Missa slutet av programmet

Lägg chokladpudding på finaste mattan och försök inte städa upp det förrän du kommer hem från jobbet på eftermiddagen

Hacka på bordsbenet flera gånger med en skruvmejsel

Slå sönder din fjärrkontroll till TV:n med en hammare


Ta en mjuk och gosig filt direkt ur torktumlaren och linda den runt dig en mörk och ruggig höstkväll. Då får du en liten föraning om hur det känns när din valp somnar i ditt knä........


Nå, hur gick det?
Bra, ring närmsta uppfödare!

16 September 2007  | Allt å lite till... | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & carolina ...                                             Skaffa en gratis hemsida