Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


Rumpträning & 2,5-meters mannen

Men vad trött jag blir! Hade nästan skrivit färdigt här och vad händer?!? Jo, jag klantar mig och trycker bort allting! =( Orkar inte skriva om allt, så det blir en kortare sammanfattning istället.

Först och främst: GRATTIS till Britt-Marie, Sixten & deras flat Bonnie som i helgen kom på en 2:a plats i rapport på Nordiska Mästerskapet!! Förrförra helgen vann dom SM:et och nu en silvermedalj på NM. Helt otroligt bra!!

GRATTIS också till Karin & Diesel som blev BIR och BIG-2 och Caroline & Nova som blev BIM på inoff utställning i Vallentuna idag!

Den här veckan har jag jobbat alla dagar utom i fredags. På kvällarna har Gunde aktiverats med jaktträning, lydnadsträning, konditionsträning och viltspår. Han har inte gått nåt spår sen vi var i Norge i juni, så han var minst sagt laddad! =) Jag hade lagt spåret i ganska bökig terräng; upp- och nerför flera berg, över kalhygge med massa rishögar, sumpmark, över vägar, längs med stigar. Snitslarna tog slut efter ca halva spåret och med mitt obefintliga lokalsinne kan man inte göra annat än att lita på sin hund..... Gunde fick kämpa en del på kalhygget och där dök det även upp en störning i form av att nån annan antagligen också hade lagt spår där, men han jobbade på bra och ringade sig tillbaka till rätt spår. Gunde spårar som bäst när han börjar bli trött, för då koncentrerar han sig bättre. Jag hade träningsvärk i rumpan efter all bergsbestigning i spåret. Ska försöka lägga spår lite oftare eftersom han tycker att det är så kul och jag behöver rumpträning! =)

Igår kväll var vi i Täby på bio med Karin & Freddan och T3 & Mange. Vi såg "The Bourne Ultimatum" och jag tyckte att den var jättebra! Full fart och spännande från början till slutet! Vi satt i sofforna längst bak och två rader framför mig & Karin satt 2,5-meters mannen och skymde sikten! TYPISKT! Hans huvud var precis i mitten av textremsan och det var ganska irriterande, men tack och lov bytte han plats precis i början av filmen. Innan bion var vi i Djursholm och åt middag på en grekisk restaurang med jättegod mat!

Förresten, fördelen med att jobba helger är att man inte har nån inför-måndag-jobbångest på söndagen! =) Ikväll tog jag en bild på blomman vi fick av Ulle & Gun. Den lyser verkligen upp i mörkret!
16 September 2007  | Blogg | 2 kommentarer
he he, Ja, jag märker ju nu när jag läser att viltspår har sina fördelar! Rumpträning. Japp, precis vad jag är ute efter! *gapskratt*

Webbplats: http://www.zorroman.se
Skrivet av Maud,Zoie,Mollie den 18 September 2007 07:27
oj så snygg blomman är:) Ser att ni ligger i ordentligt me träning:) heja terese o gunde!!! Snaaart ses vi igen- tänk man ser alltid fram emot det:) kramiz ulle o miobus

Webbplats: http://www.freewebs.com/miogibbe
Skrivet av ulle o mio den 17 September 2007 09:48
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida