Different names for the same thing
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Filosof-Anette låter ordet vara fritt.

Jag tycker inte om att vara sjuk.
Det är jobbigt att äta när man inte kan andas med munnen.
Det blir så jobbigt att tugga...
Dessutom är jag trött jämt, nyser hela tiden och har huvudvärk. OCH jag låter fånig när jag pratar. Ack och ve.
Men som jag nyss skrev till Emelie: Äsch, sånt som händer. Imorgon är jag frisk.

Alltså: Uppswinget på Liseberg är pure dödsångest.
Jag får lite ångest när jag tänker på den.
När jag tänker på rulltrappan på väg upp mot the trip to hell får jag lite mer ångest.
Jag är inte särskilt rädd för döden.
Skulle jag få reda på att jag skulle dö imorgon skulle jag nog inte bry mig särskilt. Jag skulle bli skitstressad och tänka på alla jag vill träffa en sista gång, alla jag vill krama, alla jag ångrade att jag inte kramade, allt jag vill säga till folk som jag inte har sagt... Sedan skulle jag tänka på alla ställen jag inte hunnit besöka, alla saker jag inte hunnit göra, alla vägar jag inte gått på, alla träd jag inte har klättrat i, alla skor jag inte hunnit prova och alla gräsmattor som jag inte har sprungit över. Jag skulle ägna en tanke åt all festivalstaket jag inte får plocka ner, alla öl jag missar att dricka, alla artister jag inte får uppleva och alla festivaler jag missar. Jag skulle SÅ ägna en sorgsen tanke åt att jag missar Hultsfred och Arvika i sommar. Jag skulle ägna en tanke åt gamla kärlekar, en gammal kärlek och hur mycket jag har gråtit och inse, sådär min sista dag i livet, att det var värt det. Det var värt det och jag har kommit över och vuxit lite av det.
Jag skulle ångra att jag inte bokat tid för en tatuering, att jag inte har ägnat tid till att fundera på vilken tatuering jag ska göra, jag skulle ångra att jag inte har piercat mig än och att jag aldrig töjde hålet i örat.
Jag skulle troligen ångra att jag inte slängde mig på ett tåg med en ryggsäck med destination London eller vem-vet, bara för att se hur det gick och hur det gick till när man bara drog. Jag skulle ångra så förbannat att jag inte bara drog, för jag vill veta hur det känns att bara dra.

Jag skulle aldrig ångra alla taskiga ord jag har sagt, alla blad jag rivit ur boken, alla axelryckningar och alla ensamma nätter. Jag skulle aldrig ångra att jag jobbade istället för att vara full eller för att jag var för full när jag väl var full och för lättklädd på krogen, eller att jag stirrade ut hon-den-där-fula, men jag skulle ångra att jag aldrig pratade med hon-den-där-söta eller han som såg så trevlig ut. Jag skulle ångra att jag var så asocial och att jag inte ville få nya kontakter, att jag inte höll fast vid gamla kontakter och att jag var så instängd.
Men jag skulle aldrig, aldrig, aldrig ångra att jag levde mina 19 år så som jag gjorde.
Jag skulle snarare rycka på axlarna, ringa 3 telefonsamtal och sedan lägga mig i min säng med ett paket cigaretter, en cola light-flarra, en påse lakritsfudge och Pirates of the Carabien-trilogin, trots att jag bara har 2 av filmerna, och sakta invänta mina sista andetag.
( Jag skulle ringa ett telefonsamtal för att säga "Tack för att du finns och för att vi fann varandra till slut, du är den bästa som finns i hela världen, du är vackrast av alla och jag älskar dig. Du är det viktigaste jag har och så jävla värdefull."
och ett för att säga, ungefär... "Jag trodde inte på kärlek och jag tyckte inte kärlek var viktigt, innan jag såg in i dina grön-grå-blå ögon." Ungefär.

Ibland undrar jag... vad som hände. Hur jag blev vuxen och varför. Jag som svor, jag ska aldrig bli vuxen och jag ska aldrig bli som du. Jag undrar vart på vägen som jag växte upp och när, egentligen, som jag blev bitter.
Varje dag säger jag till mig själv "Det ordnar sig när jag kommer härifrån". Jag hoppas för min egen skull att det blir snart då. Så jag inte förlorar mig i min bitterhet, tammefan.
18 September 2007  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anette Andersson                                             Skaffa en gratis hemsida