Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


Stjärnklart!

Idag var vi ute på lååååångpromenad. Jag skulle testa nya ställen att gå på och gick såklart lite vilse, men hittade tillbaka rätt så snabbt. Innan jag gick vilse pratade jag med Ulle i mobilen och rapporterade på ett ungefär var jag befann mig - OM UTIFALL att jag inte skulle hitta tillbaka igen. =) Men nu hittade jag tillbaka på egen hand och Ulle slapp ringa hemvärnet för att leta efter mig.

Och städningen av bilen som jag skulle göra idag, den blev inte av. Måste försöka sparka mig själv i baken imorrn och städa bilen!

Ikväll tog jag & Gunde en cykeltur till Åkersberga city (nästan city i alla fall) för att kolla när Karin & Diesel, T3 & Gus och C2 & Stella tränade lydnad på en grusplan vid en skola. Gunde behöver passivitetsträna och det passade bra att göra det för att få en liten paus innan cyklingen hemåt. När vi cyklade hem var det MÖRKT och jag hade inget fungerande lyse på cykeln. Det gick bra ända tills vi kom till skogen. Jag såg INGENTING och hade det varit nån ute och gått hade jag säkert cyklat på den eller om det hade legat nåt på vägen så hade jag cyklat på det också. Det var stjärnklart och fint, så jag var tvungen att kolla på stjärnorna medans jag cyklade. Ingen bra idé, för det var nära flera gånger att jag hamnade i diket och då hade jag kanske fått se ännu fler stjärnor..... Hem kom vi till sist!
20 September 2007  | Blogg | 4 kommentarer
Vilken tur att ni tillslut kom hem, utan skador :) glöm inte lampan nästa gång ;) Ha en bra helg. Kramar
Skrivet av C3 och Cilla den 20 September 2007 21:32
Hejsan Ett stort tack för grattiset, det värmer så jätte gott. Ni värkar leva ett farligt liv :) tur att det inte hände något. Ha det så gott Carola Kajsa och Ina bus
Skrivet av Carola & Friidrottarna den 21 September 2007 13:52
oj shit ja har glömt utmaningen...tur att du påminner mig mådil;) hehe du får ett nytt namn igen nu.. vilseexperten terese istället för kickarn terese, hihihihi!! Ha en trevlig helg kramizar från mej o brollan

Webbplats: http://www.freewebs.com/miogibbe
Skrivet av ulle o mio den 21 September 2007 09:54
Ska ta lite rumpträning på lördag igen tror jag! Detta var ju JÄTTEKUL! nytta m nöje! Och då kan man ju vända som man vill på det om det är viltspåret som är nytta eller nöje, eller rumpträningen som är nytta eller nöje?! Tja, välj själv! :) (har förresten INTE glömt din utmaningen, jag ska ta tag i den i helgen.....Ulle?! Du har inte heller antagit den så vitt jag vet!?)

Webbplats: http://www.zorroman.se
Skrivet av Maud,Tilde,Zoie,Mollie den 21 September 2007 07:25
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida