Vi älskar att träna men även mysa i soffan
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2018)
>>


Mycket har hänt sedan sist

Hej svejs!

Vi har hunnit med en hel del. Datorn har varit trasig här hemma så vi har ej kunnat uppdatera vår hemsida på väldigt länge.

Vi har dock inte varit sysslolösa, som en del kanske tror. Vi har tränat, startat på prov i Piteå samt slagit oss in på lydnadsträning och cyckling.

För att börja med jaktträningen så har det gått ganska bra nu på slutet. Matte tycker att mina öron har börjat komma på plats igen. Jag har ju hunnit med att vara i spökålder (lite kvar där än) tyckt att jag vet bäst och har fullt klart för mig vad jag ska göra vilket matte inte tycker stämmer alla gånger.

Vi har också startat på jaktprov, mest för att matte skulle få lite mer erfarenhet, för färdiga för det är vi inte än. Vi behöver både mer lydnad och viltvana för att vara klara för det. Nu har matte satt in offensiven på lydnad och vi tränar detta varje dag. Skitkul tycker jag!!!! Matte har ju alltid tyckt att jag varit lättlärd på alla nya saker vi provat på men inte på det här med fotgåendet. Kanske för att hon ej kunnat lära ut det till mig.... nu har det börjat klarna för henne och då är det ju en smal sak för mig att göra det hon begär av mig. Vi håller oss förstås bara på stället än men det fungerar ganska bra nu. Jag har i alla fall nästan kläm på vad fot betyder nu!!!! Vi ska köra hårt med lydnaden nu i vinter, kanske hinner vi starta i någon lydnadstävling, åtminstone är det vårat mål!

Matte har nu köpt sig en ny cykel och gissa om det är roligt! Vi cyklar åtminstone en gång per dag ut i skogen och hon gillar att cykla fort så jag får galoppera på ibland för att hinna med. Lite spöklikt har det varit då det är alldeles becksvart i skogen, då håller jag mig nära matte.

Vi har nu avslutat träningarna för i år med gänget eftersom det blev så mörkt på kvällarna. De ska ha avslutningsfest om någon vecka men då ska inte vi vara med????? Konstigt!!! De ska visst utvärdera och planera inför nästa jaktsäsong vad de ska hitta på med oss.

Nu ska vi ut och motionera igen.... så vi hörs en annan gång!

/Tyra
30 September 2007  | Dagbok | 1 kommentar
Kul att du fått en ny hemsida Tyra. Jösses, vad imponerad jag blir över din mattes och hennes kompisars seriösa inställning till träning. Det måste jag genast meddela min matte. Hon och hennes träningskompisar borde börja lägga upp och tänka igenom träningarna lite bättre.
Skrivet av Bälingeskräcken den 1 Oktober 2007 20:57
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Tyra LP Ewokés Final Call For You                                             Skaffa en gratis hemsida