Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Helgen

Ja helgen var bra, utgång i fredags. Åkte hem lite tidigare en vanligt. Jag blev lite hmm trött kan man säga. Jag blev inte illamående eller nåt sånt utan jag för full så ja blev jättetrött ist, knas blir ja för full brukar jag må illa, nu blev ja för full å ville sova. Men ja så kan ja nog hellre ta de isf:D Haha så jobbigt å må dåligt helt klart.
Igår å idag ha ja vare med emelie och min bror. Mkt skön lördag å söndag. God mat båda dagarna å på lördag vann även Timrå över Modo:) Jaa de var en bra match, va ju lika jobbigt som vanligt när dom möter modo men de var ändå en bra match. Blev ju närvös när modo satt sin 1 i 3perioden. Med tanke på deras upphämtningar dom två föregående matcherna. Men det gick hela vägen å timrå vann med 4-1, S K Ö N T! Mktmkt bra:) Nu har dom alltså 2vinster 1 förlust 3skadade spelare å match imorrn. Min nerver, dom är utan på mesta delen av tiden. När jag ser på tvn gåre rätt bra men Live så blir jag knäckt. Jag blir så närvös å ja ja jooo mm det är mkt med hockeyn. Idag har jag Emelie å Bonzo vare på promenad. Det var skönt, med dock på tok för fuktigt ute. Man blev alldeles blöt fast det inte regnade. Men lite duktig kände man nog sig allt.
Nu blir inte mkt mer ikväll. Har nyss käka middag, så nu äre bara tvtittande en stund som gäller sen sängen å mera tv där.
Imorrn är jobb som gäller sen hockey. Mm närvös eftersom det är färjestad som gästar E:On arena imorron. *pust* Man kan alltid hoppas att det går bra. Ja det gör jag men förväntningarna är inte på took för hög att de ska gå vägen.

Nepp nu äre parlamentet, så ska se på det.
Hare bra allihopa, ses hör syns.
Puss Hej


BTW:I see, I feel, I belive

30 September 2007  | Höst | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida