Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Barnvagnar & Värmland

Vi har inte gjort nåt speciellt sen sist jag skrev här. I söndags kväll var vi i Kista på middag + bio med Karin & Freddan. Vi såg en jätterolig film och jag kommer inte ihåg vad den heter. Jag har förresten hittat ett nytt irritationsmoment: BARNVAGNAR! Eller rättare sagt dom som kör barnvagnarna.... VARFÖR i hela friden måste man parkera sin barnvagn där den är som mest i vägen?!?! Varför inte ställa den lite åt sidan, så att folk åtminstone har en liiiiten chans att passera?? Nä, det är klart att man ställer sin barnvagn på det stället där det är som mest trångt så att ingen kan komma förbi! Nu pratar jag om gångarna i affärer. När vi var i Kista var jag inne på en affär där det fanns en rätt så bred gång. Och vad händer då?? Jo, barnvagnsligisterna tyckte att det var ett perfekt ställe att parkera 2 barnvagnar i bredd! Bara för att vi andra INTE skulle kunna passera, eller finns det nån annan rimlig förklaring? Senare på kvällen blev Karin påkörd av en barnvagn, vilket i och för sig inte var meningen, men man måste väl ha lite koll framåt när man kör barnvagn där det är massor av folk? Har barnvagnsägare horn i pannan eller är dom bara allmänt förvirrade? Jag tycker att man borde inför vett&etikettkurs för barnvagnsfolket; både med teori & praktik. Jag förstår att det kan vara bökigt att ta sig fram på affärer med barnvagn, men ändå.... Jag bara undrar!! =)

I veckan har det varit jobb på dagarna och på kvällarna har vi inte fått så mycket gjort. Rätt så skönt det också ibland! =) Igår skulle jag göra en snabb grovstädning av bilen, men det var inte helt lätt i mörkret. Jag säger bara: "tack gode gud för den som uppfann pannlampan!" =) Ikväll åkte jag till DTBK (utan hund) för att planera lite inför helgens resa. På fredag åker hundträningsgänget nämligen till Värmland och det ska bli skoj! På lördag är det några som ska tävla lydnad och ev agility. Vi ska även träna så mycket som vi hinner. Och så blir det fest på lördag kväll! Det är inte bara vi i träningsgänget som ska vara med i helgen, utan det blir en massa andra trevliga typer också - både nya och gamla bekantskaper! För Gunde blir det en liten släktträff också med brorsan Mio, syrran Aliz & pappa Mustang. Det ska bli jätteroligt att träffa släkten igen!!

Jag & Gunde kommer hem igen på tisdag kväll, trötta & glada! =)

Idag blir det en bild på en riktig värmlandsprofil, nämligen Galne Gunnar som är sambo med Kerstin (som är Maltes "farmor").
3 Oktober 2007  | Blogg | 2 kommentarer
Hmmmm...parkerar aldrig vagnen i ngn gång men måste nog erkänna att jag nog tillhör de som bangar in i både saker å folk!

Webbplats: http://www.johannazblogg.blogspot.com
Skrivet av Johanna L den 4 Oktober 2007 00:57
Ja du vi har ett irritationsmoment gemensamt! Kul att ses i helgen! Det är bäst ni vilar er i form så ni orkar med en värmländsk helg =)
Skrivet av Kristina & Tuva den 4 Oktober 2007 10:46
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida