Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Hm... Vettefan

Jaha, här sitter man nu, man vet varken ut eller in längre.
Ingenting känns längre bra.
Nu är ALLT fel. Fast man kämpar ju på i skolan såklart. Blir det bra i skolan klarar man sig bra senare i livet också. Förhoppningsvis. Jag lever för hoppet och jag vet vad jag vill. Skolan måste få komma först.

Sen är det en massa privata grejer som är jobbiga, vill inte ta upp det här, men de flesta utav mina vänner vet ju vad det har och göra med. Men jag vet inte, det här tar så hårt, jag är så ledsen och deppig, kan inte sova, det gör ont både psykiskt och fysiskt, men jag tror att detta blir det bästa för mig. Jag orkar inte må så här dåligt mer.

Tur att man har en så bra vän som Malin som verkligen förstår hur man mår. Tack för allt gumman <3..

Till nått annat nu då...
Idag på samhällskunskapen började vi jobba med psykologi. Himla intressant.
Sen efter lunchfick vi antingen få jobba på stadsbiblioteket eller hemma, vi fick välja själva, eftersom byggarbeterna skulle lyfta tunga stenlock som väger 4 ton över skolan så det finns ju risk att dom tappar dom , så man fick inte lov och vistas på skolan då. Inte vill man väl ha en sån i skallen precis, haha.

Jag stack hem efter lunch, hade fått min mens och mådde askasst.
Som tur är fick jag en panodil av Eva på expeditionen.
Så jag klarade mig någorlunda bra hem i alla fall.
Hade i alla fall megaont och så, tur man slapp vänta på bussen så länge.
Trodde jag skulle blöda igenom byxorna, inte visste jag att den skulle komma 1 vecka än vad den egentligen borde?
Men när jag e stressad, mår dåligt , är deppig och så , så brukar den alltid komma tidigare. Det har jag upplevt innan. Och jag är ju inne i det stadiet nu tyvärr.
Ja, och medan jag och My gick rill restaurangen idag och jag hade den där jävla värlen så hade jag ju min PMS , var allmänt skitförbannad.. Fick inte mensen förrän vid kanske halv elva tiden på förmiddan, och innan dess kände jag inte av nån jävla PMS .. Kände mig faktiskt ganska glad och mådde bra fram till dess, även efter allt som varit nu och så.

Men det kändes som om alla folk gick rakt på mig på trottoaren och jag kände någon så där ilska ni vet, och " FAAN JAG VILL BARA HEM" liksom...
Frös som fan sen när jag väl kom hem.
Har pluggat och så , har asmkt nu faktiskt.. Både i historia, spanska, engelska, matte osv .. Okej engelskan inget brott med.. men historian och spanskan iaf..
Gör väl det imorgon när jag kmr hem...Längtar till imorgon, det händer något kul :)


Berättar mer imorgon, lovar att skriva oftare ;D .. ( om det ens är så många som läser bryr jag mig inte om, jag tycker bara om att skriva av mig :) )Puss o Kram ..
16 Oktober 2007  | Mitt liv | 1 kommentar
Gumman skaffa en blogg på www.blogg.se ist:D..mkt bättre där:d..tycker ja=)... jag skrev aldrig blogg innan men sen ja skaffa den jag har skaffat nu på blogg.se så skriver jag var dag typ:D.. Älskar dig massor Baby..<3
Skrivet av Malin den 26 November 2007 18:28
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jessica Pålsson                                             Skaffa en gratis hemsida