Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Kattungar, trivselkväll & fotboll

Igår var jag och tittade på dom övergivna kattungarna som Kerstin har hittat på jobbet och tagit med sig hem. Ååå, vad söta dom var! Och hur sociala och keliga som helst! Man kan inte alls tro att dom har bott utomhus och varit hemlösa. Tyckte det var lite sorgligt att se så små kattungar utan sin mamma.... =( Men dom har det i alla fall bra hos Kerstin och dom får förhoppningsvis bra hem sen när dom är äldre. Jag & Kerstin var på Apoteket idag och köpte mjölkersättning och avmaskningsmedel till kattungarna. Det är inte helt gratis att ta hand om 4 föräldralösa kattungar, så jag betalar underhåll till Kerstin. =) Jag hade inte med mig kameran igår, men jag har snott en bild av Kerstin.

Sigtuna kommun bjöd sina anställda på en så kallad trivselkväll igår kväll. Då bjuds det på mat & underhållning i kommunhuset. 2 år i rad har dom bjudit på lasagne, så vi hoppades att vi skulle få en annan maträtt i år. Lasagnen har varit god, men det kan ju vara trevligt med variation! Och ja, det var en annan maträtt i år - pytt i panna..... Jag tycker INTE om pytt i panna!! Typiskt! Då hade det ju faktiskt varit bättre med lasagne igen. =) Jaha, detta var ju inte bra, för jag blir grinig om jag inte får mat. Kom på att dom borde ha nån vegetarisk mat, så jag sa att jag var vegetarian. =) Den griniga kommuntanten upplyste mig om att man faktiskt skulle ha förbeställt den vegetariska maten, vilket jag inte hade gjort (men det sa jag inte till henne). Efter många om och men fick jag till slut vegetarisk mat. Eftersom jag skulle köra bil hem fick det bli alkoholfri dricka för mig. Underhållningen var inte så bra. Bandet var bra, men låtarna var tråkiga. Riktiga sömnpillerlåtar!! Därför blev det ingen långvarig trivselkväll för mig och mina arbetskamrater.

Det passade i och för sig bra, för då hann jag åka till Karin & Freddan för att kolla på fotbollsmatchen. Nicke var också där och han har börjat bli riktigt bra på att hålla sig vaken när det är fotbollsmatch!! Jag såg honom bara sova 1 gång igår. =)
18 Oktober 2007  | Blogg | 3 kommentarer
HEEEEJ!!! Men herregu vilka sötisar;) helt underbara!!!! kattungar är det sötaste som finns;) och hmm pyttipanna? nä då föredrar jag lasagne... Trevlig helg nu på er, stor kram från oss;)

Webbplats: http://web.comhem.se/~u60531231/
Skrivet av Lotta den 19 Oktober 2007 10:56
Bara en gång??? Ja det var inte illa av honom! Vad snällt av dig att sponsra till de söta kissebebisarna!

Webbplats: http://www.johannaagnes.blogg.se
Skrivet av johanna den 19 Oktober 2007 09:02
Men åååh så söt!! Måste prata med sambon, för den där lilla vill jag ha!! :D Nej, det kommer inte att ske, men om man får drömma lite, så blir det om en ljus liten fluffboll:) Haha, vilken underhållning... Låter inte som om att det var så mkt att hänga i granen, men man kanske ska uppskatta gesten?;) Hoppas allt är bra med er! KRAM
Skrivet av T3 den 19 Oktober 2007 09:02
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida