Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Fredag-lördag-söndag

I fredags var jag ledig, men inte blev det nån sovmorgon för det. Närå, väckarklockan ringde redan kl 5 och var det bara att sparka sig själv i rumpan för att komma ur sängen. Lyckades faktiskt komma iväg i tid! Annars är jag expert på att vara ute i sista minuten - eller ännu senare.... Upptäckte när jag kom ut att det hade snöat lite under natten, men det var tack och lov inte halkigt, för det hade inte varit kul att åka på halt väglag med sommardäck när jag & Gunde skulle iväg på äventyr. Åkte först till Britt-Marie för att sen åka vidare tillsammans med henne & Bonnie. Efter 2 timmars bilresa kom vi fram till ett otroligt vackert ställe i Södermanland! Där mötte vi upp resten av gänget och deras glada flattar för att träna dirigering hela dagen. Vi höll till en kohage med massor av stora ekar och nedanför låg en sjö. Ett perfekt ställe för hundträning! Vi hade en trevlig dag och har fått en del träningstips med oss hem. Både jag & Gunde var ordentligt trötta när vi kom hem på kvällen.

I helgen har jag jobbat och när jag kom hem från jobbet igår hade Nicke fixat en överraskning till mig. =) Vi hade en jättetrevlig helkväll på stan med först middag och sen Stockholm Live! Jag hade aldrig varit på stand up innan och det var riktigt roligt! Efter föreställningen var det efterfest och då var även artisterna med, så Nicke fick prata med en av sina favoriter; Janne Westerlund. Jag hade aning om vem han var, men han var trevlig ändå. =)

Sist men inte minst: GRATTIS prinsessan Aliz (Gundes syster) som blev godkänd i anlagsklassen i viltspår i fredags!! Hon började träna viltspår för 2 veckor sen när vi var i Värmland. =)
21 Oktober 2007  | Blogg | 2 kommentarer
Hej! Kul att träningen gått bra och att ni har haft en bra helg!!! Gå upp 5 är väl inte riktigt din grej men för rätt sak kan det vara värt det ;) Nicke "romance" Johansson!!!! Vad har hänt!!!! Pluspoäng till honom för den härliga utekvällen. stockholm live är super.. Janne.. kan tänka mig att det är Nickes fsvvo.. de pratar ju likadant *hihi* Kram från oss!

Webbplats: http://www.movie-star.se
Skrivet av Karin & Diesel den 22 Oktober 2007 12:02
oh vikken härlig dirigeringsdag ni verkar ha haft:):) Gunde o du kommer/är ju en fena på de så nu får ni komma hit o ha kurs me oss o äta älgkött, hihi!!!! Ja ä hon inte duktig våran lilla syster allan,lortbrallan:):) kramiz ulle o mio

Webbplats: http://www.freewebs.com/miogibbe
Skrivet av ulle o mio den 22 Oktober 2007 11:00
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida