Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


No more badkruka!!

Idag är det den 30 oktober och jag har varit ledig. Ägnade förmiddan åt att städa och sen gick jag och Gunde på en promme i skogen. Tog med 2 dummiesar för att träna lite på promenaden. Gick förbi sjön och blev sugen på att testa några övningar vid vattnet för att se om mitt blötdjur till hund skulle välja jobb före bad eller om han skulle falla för frestelsen och hoppa i vattnet. Han klarade alla mina prövningar galant och sen skulle jag avsluta med att kasta en dummy i vattnet och sen vända om och kasta en på land. Även detta gick jättebra och som belöning skulle han få hämta den i vattnet också. Gunde simmade ut och hämtade den och började simma mot land. Halvvägs framme släpper han dummiesen och fortsätter simma utan. Hundjävel, tänkte den arga matten på land!! Jaha, han simmar tills han når botten och ställer sig och tittar på mig och vägrar att komma upp. Vid det här laget kokar det i mig och jag sliter av mig byxor & skor och slänger mig i vattnet och hämtar upp hundeländet!!! Det är KALLT i vattnet när det är 30 oktober, men det spelar ingen roll när man är arg! Efter jag har fått upp Gunde på land kastar jag i en dummy till och skickar ut honom. Den här gången simmar han in utan dumheter och likaså 3 gånger till. När han är på väg in sista gången upptäcker jag att det är folk ute på sjön i 2 båtar och där står jag med endast strumpor och långkalsonger som är blöta upp till midjan och tränar hund. Fick bråttom att dra av mig dom blöta långkallingarna och strumporna och på med byxorna och skorna istället. Undrar just vad dom i båtarna tänkte!! =) Gick sen snabbt hem och ställde mig i duschen för att tina upp.

Så nu har jag avancerat från badkruka till höstbadare! =) Hoppas dock att jag slipper göra om det....

Igår fick vi bygglovet på huset. Eller fick och fick, det var inte gratis! Drygt 18 000 kr kostade det att få det tryckt på papper att vi ska få bygga vårat hus.... =/ Och idag fick vi veta att vi även kommer att få bygglovet på garaget beviljat. Vi var tvungna att dela upp huset och garaget eftersom vårat garage kommer att bli större än vad dom får bevilja på tjänstemannanivå. Därför har garagebygglovet hamnat i nån högre nämnd och vi trodde det skulle ta lång tid innan processen var klar, men det gick ju rätt så snabbt! Nu ska vi på möte, eller byggsamråd som det kallas. Och i helgen ska vi börja riva här. Spännande att det börjar bli verklighet nu! =) Projekt "ARBETSLÄGER 2008"! Kom gärna och hälsa på ofta nästa år! =))
30 Oktober 2007  | Blogg | 6 kommentarer
Hej! Oj vad du måste ha varit arg som begav dig ut i vattnet sådär, men det gav ju resultat =)!! Grattis till bygglovet, blir spännande att följa byggprocessen...! Trevlig helg, kram

Webbplats: http://hem.bredband.net/chilly04
Skrivet av Jeanette & Chilly den 1 November 2007 21:10
Tackar för grattis!! Ja du de som var ute i båtarna fick nog lite underhållning även om du säkert kunde hålla dig för skratt just då! *asg* Men vad gör man inte för att de små liven ska förstå vad man menar! Ha det gott!!
Skrivet av Kristina den 1 November 2007 10:43
Haha.. fick mig verkligen ett gott skratt av ditt blogginlägg. Måste minst sagt sett roligt ut när du gick ut i vattnet ;D Antar att du kommer hålla dig ifrån det i fortsättningen iaf nu när det börjar gå mot vinter ;) Men så ROLIGT med hus! Spännande verkligen. KRAMIS

Webbplats: http://www.mincados.se
Skrivet av Pia, Casper & Minja den 1 November 2007 10:25
Vilken syn det måste ha varit men vad gör man inte för att träningen ska fungera *asg*. Åh vad spännande med huset. Vill också ha hus och tomt. Skönt att ni fick era bygglov beviljade men man skulle verkligen vilja veta vad det är som kostar så mycket. Jag är i Kalmar nu och kommer hem på söndag. Jag och Caroline har bestämt att träna på Vallentuna nästa torsdag vid 19 om du vill vara med. Kram C1, Zera & Karma Ps Tack för gratulationen till mitt och Karmas 1:a pris.

Webbplats: http://www.freewebs.com/karmaochzera
Skrivet av C1, Zera & Karma den 1 November 2007 09:51
*asg* Börjar man med långkallingar i augusti/september måste det kännas väldigt kallt att bada i slutet av oktober... Hoppas bara inte att Gunde tror att ni ska bada TILLSAMMANS resten av säsongen...;-)
Skrivet av Gunilla den 31 Oktober 2007 17:28
Brrrrrr..... fryser bara av att läsa om ditt lilla dopp! *huttrar*

Webbplats: http://www.zorroman.se
Skrivet av Maud,Zoie,Mollie den 31 Oktober 2007 07:29
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida