Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Längesedan!

Ja det va längesen ja skrev, ja har ingen bra ursäkt alls förutom att ja har haft annat för mig, men absolut inge särskilt. Nu är ja allafall tillbaka igen så ska försöka hålla igång igen nu:)
Ja är iallafall ganska glad idag, snön ligger kvar, BEAUTIFUL, å morfar sa att de skulle komma mer snö ikväll å imorrn kanske:D Jag är så glad att vinter är här:) Det minder än en månad kvar till första advent å ja längtar som fasen:) Jag älskar julen så sjukt mkt:) Lovelylovelylovely:) Mmm visst. Jag har gjort en bra sak sen jag skrev sist iaf, jag har räddat en liten kattunge, en hemlös mager liten stackare som sprang här ute. Hon har jag räddat å gett ett hem, hon växer nu lägger på sig lite för varje dag. Så en bra sak har jag väl lyckats med. Dock äre inte jag som ska ha denhär katten jag har ju min egna lilla bebiskisse, så denhär katten är hela familjens, men dock jag som tar hand om henne iaf haha:)
I helgen har jag inte gjort så mkt, har vare i birsta en sväng med Sara:) Hehe vårat vanliga helgnöje;) Sen ha ja vare med emelie å brorsan, bara softa hela helgen, skönt:) Igår fick ja dessvärre både söndagsångesten och migärn, inge skoj men vafan haha;)
Ikväll blire jobb, hure ser ut med jobb resten av veckan vettefan men de visar sig alltid:)
Till helgen vet jag änsålänge bara att ja å brooooii ska åka å handla julklappar första svängen:) Längtas!
jahapp, för övrigt då? Inte mkt som förändrats alls, jag går upp å ner i mina egna tankar å funderingar hela tiden, ångesten kommer å går precis som vanligt å jaa de mest ser ut som vanligt skulle ja säga, men ja nångong gång förändras väl saker å man får en liten knuff framåt kanske, man kan alltid hoppas:) haha men just nu är ja bara superglad över att det snart är december å att julen snart är här, årets höjdpunkt helt klart!:D Nu ska ja fortsätta med tvättandet sen ska ja slöa ner mig i soffan nån timma innan jobbet ska intas!

hare bra allihopa
Ses hörs syns
Puss Hej<

 

BTW: 7 Veckor kvar till Julafton

5 November 2007  | vinter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida