Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Få saker

Det finns få saker människor gör som verkligen få mig att bry mig. Jag menar, om nån säger saker eller gör något osv. Det är inte så att jag bryr mig särsklit mkt alls. Jag är en sån som bryr mig om vad som händer å sker med mina närmsta vänner, men jag skulle aldrig tka illa om mina kompisar för att dom gjorde nåt fel mot någon annan, för så länge dom är samma person mot mig så står jag ju självklart på deras sida, sen beror de ju självklart vilken nivå felet ligger på, vet inte om jag skulle försvara min vänner om dom verkligen gjort nåt helt helt fel mot någon annan! Men mestadels känner jag såhär. Fine vill dom göra det eller det så är helt okej för mig, jag bryr mig inte så länge dom är samma person mot mig! Jag har inte alltid vare så, men det hände en sak för nåra år sedan som fick mig å tänka annorlunda, då fanns de en enda person som verkligen hjälpte mig att ta mig upp på fötterna igen, hon kommer nog alltid vara en av dom som jag vet att ja kan berätta saker för, hon fick reda på det först och hon hjälpte mig steg för steg å ta mig därifrån jag var. Hon klandrade aldrig mig för vad jag valde å göra, att jag valde att stänga ute alla ur mitt liv förutom min familj å henne, hon hjälpte mig istället att hitta ut därifrån. Hade inte hon gjort det hade jag nog vare väldigt ensam nu skulle jag tror.
Där var nog början i var jag prioriterade om saker och ting. Jag känner inte att om min vän gör ett fel mot sin andra kompis sin pojkvän eller så, att det är min sak att dömma den för det, jag känner att det är min sak att finnas där å stötta den vännen för dom val den vill göra osv. Å det är skönt, för ska man gå å reta upp sig på hur andra människor väljer att leva sitt liv å klandra dom för det, så får man nog kolla över vad man gör själv, för jag är långt långt långt ifrån felfri själv. Jag har svårt att tror att någon är det, även fast det finns många som säger att dom alltid är helt ärlig att dom aldrig prata bakom ryggen på folk att dom alltid kan å vet osv, så tror jag inte det är så. Alla har fel å brister å det är bara å acceptera folks olika fel å tycka om dom för det.

Däremot finns det vissa saker jag aldrig skulle ställa mig bakom, vissa saker som får mig å bli så arg. Vissa saker jag aldrig skulle kunna klara av att stötta osv. En sak jag har väldiga problem med är när man är olika personer, behandlar folk olika, jag kan inte det, jag kan inte låssas att jag är en person jag inte är. Visst äre så att man är olika i olika situationer, det är naturligt. Jag ska inte påstå att jag är precis likadan hemma som jag är med mina kompisar eller så, men det är ju inte så att det är jättemkt som skiljer sig, Man pratar om olika saker osv. Men det finns så många som verkligen byter personlighet för olika människor. Det tkr jag är helt jävla fel jag förstår inte grundtanken i det alls. Grupptryck å sånna saker förstår jag aldrig mig heller på, hur folk kan skylla sitt eget betende på andra, "jag föll för grupptrycket". Det tkr jag är de löjligaste som finns, för umgås man med folk som försöker få en att göra vissa saker, vafan har man för vänner då? Vafan är man för person när man inte klara att stå för saker man själv väljer att göra eller säga nej till sånt man inte vill göra? Mm finns mycket saker som jag tkr är konstig, finns mkt i mitt eget sätt att vara på som ja vet beror på en osäkerhet, ett sätt att bekräfta sig själv. Men visst jag kan inte säga att jag känner många som är mkt bättre eller sämre än va ja är själv, i grund å botten ligger nog alla på ungefär samma nivå, sen kan vissa växa sig till jättestarka människor som inte alls känner något behov av uppmuntra osv, å endel sjunker till en tom grå människa som behöver alla hjälp dom kan få. Jag älskar minna vänner, jag älskar min familj, min bror simon är nog en av dom finaste syskon man kan ha. Utan honom hade jag vare en mkt mindre person än vad jag är. Min storasyster är oxå en otrolig människa, hon visar verkligen va som är viktigt för henne!

Jäklar vilket inlägg jag drog på nu, men aa de blev så. Jag såg på ett program på tv därom pratade om böcker osv, och dom var rädd att folks bloggande skulle slå ut bokläsandet, för att bloggar var verklighetsbaserad kapitell som man alltid får veta fortsättningen på. Kanske är sant vad vet jag men tror inte det iaf. Tror det ska mkt till innan man kan slå ut folks bokläsande å byta ut de mot bloggar. Visst kan de va spännade men då tror jag att alla som bloggar måste iställe för å skriva va som hänt under dagen osv, hitta nåt spännande att skriva om varje dag. Hur jobbigt skulle inte de bli?

Jaja nu ska ja rasta mina vackra vovvar, sen ska ja börja göra mig ordning ska in å simma snart så, aa måste leta rätt på grejjerna å sådär.

Love my friends and family!

7 November 2007  | vinter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida