Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Ingen bra morgon, men en bättre kväll.

Fick ingen bra start på min dag idag! Innan jag gick ut imorse hörde jag ljudet av en lastbil, men det är inget konstigt med det eftersom det är lastbilar här utanför ibland. Gick ut till bilen och såg att lastbilen stod nere på vägen vid våran tomt. Nu börjar det bli lite halvkonstigt, för där brukar dom inte stå. Upptäcker sen att den står precis framför våran uppfart och därför kommer jag inte ut med bilen. Nu tycker jag att det är ganska mycket konstigt och ringer Nicke och frågar om han har nån aning om vad det är. Han tror att lastbilen är där för grannarnas skull, men just då kan jag urskilja i mörkret att dom håller på att lasta av nåt åt vårat håll. Vi ska spränga här nästa fredag och Nicke tror att dom håller på att lasta av borren dom ska använda då. Redan nu, undrar jag? Det är ju en hel vecka kvar. Går ner och frågar hur länge dom ska blockera våran infart och får reda på att dom är färdiga om en liten stund. Jaha, det är inte så mycket att göra mer än att inse att jag kommer att komma försent till jobbet pga detta. Jäkla skit! Frågar sen vad det är dom ska göra och får till svar att dom ska spränga. Där står jag som ett frågetecken och fattar ingenting! Det är ju inte förrän nästa fredag! Vi har ju inte besiktat grannarnas hus än och det måste man göra INNAN man spränger. Och våra djur kan ju inte vara hemma under tiden. Ojoj, inte bra! Gubben jag pratar med säger att det är bestämt att det ska sprängas idag och han undrar var min man är. Har ju ingen man eftersom jag inte är gift, men orkar inte kommentera det, utan svarar att Nicke är i Gävle och jobbar idag. =) Nu är det gubben som ser ut som ett frågetecken, för enligt dom skulle Nicke vara hemma och köra grävmaskinen och lyfta sprängmattor. Ringer Nicke igen och han får prata med spränggubben, för jag har ju ingen aning om vad som har bestämts. Det hade tydligen blivit en miss nånstans i kommunikationen. Gubben är inte nöjd och jag får minsann veta hur långt dom har åkt bara för detta. Inte mycket jag kan göra åt det! Hade inte heller tid att stå där och ha en lång diskussion med honom eftersom jag redan är väldigt försenad till jobbet. Det hela slutade i alla fall med att dom har förberett för sprängningen idag genom att borra alla hål i berget. Och jag har ingen aning om vilken dag det blir sprängning! =)

Har jobbat som vanligt på förmiddan och sen åkte hela jobbet iväg till Kolsta utanför Arlanda på planeringsdag. Vi började med lunch och sen har vi suttit hela eftermiddan och diskuterat olika saker. Inge roligt att sitta still så länge när man är van att jobba!

Efter planeringseftermiddagen åkte jag & Kerstin till Uppsala för lite shopping. Först var vi till Fullerö utanför Uppsala. Där har dom massor med inredningsprylar, julpynt, presenter, smide och mycket, mycket mer! Sen kom Nicke förbi där på väg hem från Gävle och åkte med in till Uppsala där vi åt middag. Efter middan åkte Nicke hem och jag & Kerstin åkte till IKEA, ni vet stället där dom serverar mask i maten. =) Vi var kvar där ända tills stängningsdags. Jag köpte faktiskt inte en enda pryl på IKEA! Det du, Ulle! =)
16 November 2007  | Blogg | 1 kommentar
Å vad frustrerande med lastbilshistorien!!! Vems fel var det att de kom fel dag? Lät nice med shopping...vill oxå! Ha en trevlig helg! kram syster

Webbplats: http://www.johannaagnes.blogg.se
Skrivet av johanna den 17 November 2007 00:41
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida