Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Månskenspromenad

Ikväll tog jag & Gunde en promenad och det var alldeles stjärnklart och fint! Månen var också framme och lyste upp i mörkret. Lagom kallt och det var en perfekt kvällspromme!

Det är ungefär det enda som har hänt här idag, förutom att jag har jobbat. En riktig helvetesmåndag på jobbet, men vi överlevde! Allt löser sig oftast, på ett eller annat sätt. Förstår egentligen inte varför det nästan alltid är en måndag som det strular på?!?

Nicke har varit ute och sågat ner fler träd ikväll. Kom på att det är lite lustigt med Nicke, för när det gäller inomhussaker så vill han spara på ALLT - även sånt som vi inte har använt på massa år och garanterat aldrig mer kommer att använda. Men utomhus är det tvärtom - ALLT ska bort! Och jag är nog motsatsen för jag är duktig på att slänga saker inomhus och vill gärna ha kvar våran naturtomt. =) Vi har en grupp med björkar och tydligen ska vi faktiskt få behålla en av dom har han lovat. Wow, vi kommer att ha en björk på våran tomt, en hel björk!! Jippi!! Närå, det blir säkert bra när det är klart. Vi har ju trots allt ganska många träd och lite gallring är nog inte helt fel. Det känns bara som att det inte är helt enkelt att odla fram nya träd sen om man skulle ångra sig.
19 November 2007  | Blogg | 2 kommentarer
Hej! Hade visst missat din födelsedag, så här kommer en massa GRATTIS- kramar i efterskott!! Ha de/ Gun

Webbplats: http://www.torpie.se
Skrivet av Gun den 20 November 2007 16:04
Härligt med en sån skön kvällspromenad! =) Ja du det kan ju ta ett tag att "driva upp" nya träd om man ångrar sig! Kan det ha ngt att göra med att det är kul att använda motorsåg??!! =) Hittade ett litet ordspråk i min nya kalender som passar dig mfl rätt bra tror jag med tanke på dina "långpromenader" =) "Den som inte åker vilse får inte se mycket" funkar nog lika bra med gå vilse som åka............. =) Ha det gott!

Webbplats: http://www.blogtown.se/blog.php?id=tuva_tollerud
Skrivet av Kristina den 20 November 2007 14:25
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida