Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Earn the crown, baby!

Snart är det ju jullov! Den här terminen har gått så sinnessjukt jävla snabbt. Vad har vi gjort egentligen? Känns som att psykologin är det enda som tagit min tid. Alltid nån redovisning, prov eller annat.
Annars har det varit jäkligt lugnt. Har inte haft särskilt mycket mer prov än psykologi och svenska nationella. Nån inlämningsuppgift lite här och var, men det har verkligen varit lugnt.
Men jag klagar inte, verkligen inte.
Känns som att jag inte hunnit få ångest som jag alltid fått annars under hösten. Ångest för vintern och depressionen som oftast följt med.
Men nu har jag lyckats hålla tankarna borta från allt sånt, på nått sätt jag har inte haft tid att tänka på det så mycket. Men vad som annars tagit upp min hjärnverksamhet vet jag faktiskt inte.
Okey, tidigt på hösten mådde jag verkligen dåligt. Så dåligt har jag aldrig mått i hela mitt liv. Men det kanske var så att jag fick allt på en gång? All vinterångest trycktes ihop och allt kom på hösten?
Dock var det ju vissa händelser som orsakade detta, men det var massa annat som spelade in; skolan, familjen, framtiden... "Vad ska det bli av mig?" "Vad skulle det göra om jag inte längre orkade mer, kastade in handduken?"
Det var verkligen jättejobbigt. Nätterna spenderades gråtande, oförmögen att kunna sova. När jag väl somnade så var det uttmattad efter allt gråtande och när jag vaknade så var tårarna det första jag kände. Det var hopplöst. Inget var bra, roligt och det var inget som kände att det var värt att fortsätta leva.
Men sedan vände det, vet inte riktigt när, men sedan mådde jag bättre och bättre. Jag grät inte lika ofta, tankarna försvann.
Nu mår jag toppen. Visst, skolan suger ju så jävla stenhårt fortfarande, men det känns som att jag kan genomlida den. Mår man bra mentalt så är ju egentligen ingenting "oövervinnerligt". Jag vet att det bara är ett par månader kvar nu, kurserna avslutas en efter en. Det börjar verkligen komma upp för mig nu, att daaamn, jag går snart ut skolan. JAG TAR STUDENTEN.
Tanken slår mig fortfarande ibland; "vad ska det bli av mig egentligen?" Men nu är det inte med ångest utan snarare med ett lugn. Jag har ett helt liv framför mig som bara väntar på att levas!
29 November 2007  | Don Lino | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & W. I.                                             Skaffa en gratis hemsida