clara sundh
Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Its better if I walk away from you

Hejhejhallå!
Ohnejohnejohnej! Vad jag, Emelie, Ida och Julia hade tänkt ut igår visade sig idag helt meningslöst, så nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Men jag är positiv, det känns som att detta kommer lösa sig i slutändan.

Idag har varit en ganska vanlig dag. Lite småtråkig, men med skratt som alltid. Det känns som om jag har lite väl mycket skolarbete framöver och att jag verkligen borde börja ta tag i alla fall något av det nu, men hepp. Det får vänta till sista stund, som vanligt. Jag orkar inte anstränga mig överdrivet mycket två veckor såhär innan jul. Det får komma som det kommer.
Jag har tränat på form idag. Magiform och Step blev det. Jag trodde inte det var möjligt att bli svettig på Step, men det var det tydligen, för fyfan vad jobbigt det blev. Måste berott på att jag verkligen gav järnet den här gången, nu kunde jag ju stegen. Haha, koordinationen blir bättre Clara! Ett grattis till dig. Neee..nu överdrev jag. Så dålig har jag inte varit innan, faktiskt.
Hur som helst - mycket Step lär det bli i framtiden.

Förresten, borde jag ha panik över julklappar än? Jag bara undrar, för jag har nämligen inte ens börjat tänka på vad tusan jag ska köpa och till vilka. Men jag kan väl säga redan nu att jag kommer nog satsa på familjen det här året, jag har inte råd med mer. Eller jo, kanske, lite, men jag har en massa saker som jag måste införskaffa till mig själv också. Fast å andra sidan, julen är en osjälvsk tid. Jag får inte tänka på mig själv. Jag kan ju alltid köpa mig dom sakerna första januari istället. Då är det ett nytt och och den osjälviska tiden tar slut..typ i alla fall. Nej..andra januari förresten. Första januari kommer jag ligga i baksmälla och kommer antagligen inte vara så shoppingsugen. Om det nu är möjligt att inte vara det? I vilket fall, det var alldeles för längesedan jag shoppade. Min garderob börjar kännas tom igen.
Igår när jag var ute och sprang fantiserade jag om att jag jobbade på Bredablick åt en miljadär som betalade mig svarta pengar + dricks från alla rika gäster från alla möjliga länder. 5-10 000 tjänade jag..varje kväll alltså. Hmm..om jag tjänar cirka 7500 per kväll och jobbar tre gånger i veckan, då tjänar jag på ett år..inte en aning..orkar inte räkna, men det blir iallafall en hel del. Det skulle inte sitta fel. Ohnej, inte alls! Men nu var ju det här en fantasi alltså, inget annat. Fan ta alla Mariah Careytyper som sjunger som gudar! Tänk att kunna tjäna pengar på sin röst, åh! Jag skulle ge allt för kunna det. Men heeruu, jag får nöja mig med att sjunga falskt i duschen istället. Aja, det är ganska kul det med faktiskt. Min familj får ju stå ut med att jag sjunger dag ut och dag in. Hoppas det inte låter alltför hemskt bara. Haha! Dom har inte klagat än iaf. Det känns ju bra.

Imorgon är det helg. Gött som fan måste jag säga! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på imorgon kväll än. Om jag är lika trött som jag känner mig tänker jag nog bara vara hemma och kolla film. Step Up om den kan laddas klart någon jävla gång. Annars kan jag nöta One Tree Hill eller OC. Det går bra det med.
På lördag ska jag jobba till fyra och efter det ska jag på släktkalas till Malin som fyller 13. Kvällen är fortfarande en gåta, men på söndagskvällen ska iallafall jag, Ida och Jessie kolla revyn. Det blir bäst!
Känns som om jag har gett er tillräckligt med onödig fakta om mitt liv nu.
Take care!

Je ne peux pas finir penser ā toi...malheureusement

/c.
29 November 2007  | allt och inget | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Clara Sundh                                             Skaffa en gratis hemsida